Wens je papa een gelukkige Vaderdag op de radio

Michael
Michael
28 mei 2018

Vaderdag staat voor de deur en dus is het hoog tijd om onze papa’s nog eens goed in de watten te leggen. Want ook zij zijn met hun dagelijkse, liefdevolle zorg heel belangrijk voor kinderen.

Omdat jij SOS Kinderdorpen een warm hart toedraagt, geven we je graag de kans om je papa of de papa van je kinderen op de meest originele manier te verrassen: met een persoonlijke boodschap op de radio!

Zo kan je iedereen laten weten waarom hij de beste papa ter wereld is. Dat hoeft overigens niets te kosten: de zendtijd op de radio werd ons geschonken door onze partners.

Hoe komt je boodschap voor Vaderdag op de radio?

  1. Neem een persoonlijke boodschap van precies 10 seconden op met je smartphone (iPhone: gebruik de Dictafoon. Andere smartphones: download de app Audio Recorder (Sony) via de Play Store.) Let er op dat er geen achtergrondlawaai is!

  2. Verstuur het bestand vóór 3 juni naar michael [at] sos-kinderdorpen.be.

  3. Wij laten je weten op welk uur en op welke radiozender je spotje zal worden uitgezonden. Zodat jullie gezellig samen voor de radio kunnen gaan zitten.

Veel succes en alvast een fijne Vaderdag!

P.S.: Lukt het niet via de Dictafoon of Audio Recorder? Je mag ook gewoon een voice message sturen via Whatsapp naar het nummer 0472 24 81 04

Lees meer artikels over:

Nieuwsbrief

Ontdek wat er leeft bij SOS Kinderdorpen via onze maandelijkse nieuwsbrief.