Vlaamse advocaten werken One Hour For Life

De Orde van Vlaamse Balies doet tijdens de Warmste Week van Music For Life opnieuw mee met de actie Work 1 Hour for Life en wil met zoveel mogelijk advocaten één uur werken voor kwetsbare kinderen in België.

“Elk kind heeft rechten, al worden die nog te vaak geschonden. Ook bij ons zijn er kinderen die niet kunnen opgroeien binnen een zorgzaam gezin. Dat raakt ons natuurlijk heel erg. Daarom roept de Orde van Vlaamse Balies alle advocaten op om maandag 18 december 1 uur te werken ten voordele van SOS Kinderdorpen. Registreer je nog vandaag!”
Gracy Saerens, bestuurder bij de Orde van Vlaamse Balies

Hoe werkt het?

Via Work 1 Hour For Life werk je op maandag 18 december één uur voor die kinderen en schenk je de waarde van dat uur aan SOS Kinderdorpen. Vanaf 40 euro trek je 45% daarvan terug via je belastingaangifte. Meedoen doe je door het formulier op deze pagina in te vullen (kruis als deelnemend kantoor de optie 'ik doe mee als bedrijf' aan). Als kantoor is je gift de waarde van één werkuur maal het aantal deelnemende medewerkers. Je schrijft je in via het formulier, onze collega Véronique (veronique.vermeylen [at] sos-kinderdorpen.be), stuurt je nadien de nodige gegevens voor de overschrijving.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Veel mensen kennen SOS Kinderdorpen vooral van hun werk in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Wat veel minder mensen weten, is dat de organisatie ook al sinds 1963 kinderen opvangt in België (en vele andere landen in Europa). De opbrengst van Work One Hour For Life gaat naar onze Belgische projecten: het Simbahuis in Liedekerke, opvanghuis Hejmo in Kraainem en het SOS Kinderdorp Chantevent bij Marche-en-Famenne.

Delen en danken

Wij voorzien alle nodige communicatie om kenbaar te maken dat je meedoet: Facebook-header, een affiche voor op kantoor en teksten/foto’s die de actie uitleggen aan medewerkers. Op 18 december zelf zorgen we ook nog voor een reuze dank-je-wel aan jullie adres!

Schrijf je nu in

Als je als bedrijf meedoet, ga je ermee akkoord om 40 € maal het aantal medewerkers te doneren en dit voor de Belgische projecten. SOS Kinderdorpen contacteert jou voor het ontvangen van jullie bedrijfslogo (voor vermelding) alsook de betaling van de donatie.

Als je meedoet als particulier, ga je ermee akkoord om jouw uur (40 €) meteen te doneren en dit voor de Belgische projecten.

Uw gegevens