• Home
  • Campagne
  • Cadeautip: doe een kind een boek cadeau

Cadeautip: doe een kind een boek cadeau

Is de feestvierder een echte boekenwurm? Maar heeft hij of zij al zoveel boeken verslonden dat je niet meer weet welk boek je hem of haar kan geven? Wel, deel je gelukkige’s passie met kinderen in nood. Want er zijn kinderen die dolgraag lezen, maar die weinig boeken liggen hebben. Geef een kind een boek cadeau en maak twee grote lezers blij.

Geef een boek cadeau

Een vat vol wijsheid

Je beseft het niet tot je er bij stilstaat, maar onze kinderjaren staan bol van verhalen. Van Alladin tot Hans en Grietje, het zijn allemaal verborgen wijsheden op maat van een kindermond. En die maken ons tot de volwassenen die we nu zijn. Geef een kind de kans om ook die gezellige tijd te beleven, en hier later met warmte op terug te blikken.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de feestvierder. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Hoe werkt het?

  • Je doet een donatie van 14€ of meer via de knop hieronder.
  • Je ontvangt een kaartje per mail.
  • Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en vieren maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een boek cadeau