Cadeautip: doe een kind een onvergetelijke verjaardag cadeau

Een jubileum, een communiefeest, een huwelijk, een verjaardag,... we kunnen vandaag niet uitgebreid vieren, jammer genoeg. Wat ons doet beseffen hoe fijn het is om zo’n moment te delen. Daarom: zelfs al gaat het feest niet door, vergeet je gelukkige(n) niet! Met felicitaties, en een cadeautje erbovenop. En dat laatste, is niet altijd makkelijk.

Geef een onvergetelijke verjaardag cadeau

‘Ik heb alles al’

Gaat het om iemand die niet graag cadeau’s ontvangt? Een vriend(in) of familielid die leeft volgens het motto: ‘Ik wil geen cadeaus, want ik heb alles wat ik nodig heb’? Dan is dit een origineel geschenk iets voor hem of haar.


Deel je geluk

Het zit er nu allemaal even niet in: dat feesthoedje opzetten, samen vieren, uitpakken van cadeautjes, kussen en knuffels ontvangen... maar voor sommige kinderen is dit elk jaar realiteit. Het is een dag die gewoon voorbijgaat, net zoals gisteren of morgen dat doet’. Geef jouw gelukkige(n) dit cadeau, waarmee een kind deze speciale dag wél kan beleven.


Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de feestvierder. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Dus ja, ook als je de kaart over een uurtje wil afgeven, heb je hem nog op tijd in handen.

En het is ook helemaal ok om het niet aan een ander, maar gewoon aan jezelf cadeau te doen.


Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 20€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en (veilig) vieren maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een onvergetelijke verjaardag cadeau