• Home
  • Campagne
  • Cadeautip: doe een kind een pennenzak cadeau

Cadeautip: doe een kind een pennenzak cadeau

Zoeken naar een cadeau is niet altijd makkelijk... Vaak is het zelfs een breinbreker. En probeer dan ook nog eens clichés te doorbreken. Heb je er weleens aan gedacht dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn? Dat je feestvierder blij kan worden, door gewoonweg zijn of haar geluk te delen met een kind in nood?

Doe een kind een pennenzak cadeau

Talenten ontwikkelen

Met veel zorg ondersteunen we onze kinderen om hun talenten te ontwikkelen. Toch blijft dit moeilijk voor sommige kinderen, omdat ze niet over de nodige middelen beschikken. Dit terwijl pen en papier al een serieuze hulp kunnen zijn: om te noteren wat in de klas gezegd wordt, te oefenen, te herhalen, en zichzelf te blijven verbeteren. Geef een kind een pennenzak cadeau: zo zorg je, samen met juf of meester, dat nog een kind zijn talenten kan ontwikkelen.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de feestvierder. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.


Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 25€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en vieren maar!


Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Doe een kind een pennenzak cadeau