Cadeautip: doe een knuffelbeer voor een kind cadeau

Zoeken naar een cadeau is niet altijd makkelijk... Vaak is het zelfs een breinbreker. En probeer dan ook nog eens clichés te doorbreken. Heb je er weleens aan gedacht dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn? Dat je feestvierder blij kan worden, door gewoonweg zijn of haar geluk te delen met een kind in nood?

Doe een knuffelbeer cadeau

‘Vooral geen cadeaus’

“Ik wil vooral geen cadeaus, ik wil gewoon een fijn moment met het gezin.” Maar misschien deelt je feestvierder wel graag zijn of haar geluk met een kind dat niet thuis kan opgroeien? En kan die ene knuffel cadeau, een heel waardevolle zijn.


Knuffelen maar

Tijdens een feest om te vieren, tijdens een droevig moment voor troost, om je warm en geborgen voelen,... we knuffelen zo vaak. En voor een kind kan een knuffelbeer al heel wat soelaas bieden. Daarnaast is een knuffelbeer ook gewoon leuk natuurlijk, als speelgoed.


Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de feestvierder. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Dus ja, ook als je over een uurtje al wilt vieren, dan heb je jouw kaart nog op tijd in handen.

En het is ook helemaal ok om het niet aan een ander, maar gewoon aan jezelf cadeau te doen.


Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 14€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en vieren maar!


Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Doe een knuffelbeer cadeau