• Home
  • Campagne
  • Cadeautip: doe een knuffelbeer voor een kind cadeau

Cadeautip: doe een knuffelbeer voor een kind cadeau

Knuffels en kussen, ze hebben een vaste plaats in het feestgedruis.,... Toch zal het wel even duren voor we die kus en knuffel weer mogen geven. Wat ons doet beseffen hoe fijn het is om zo’n moment te delen. Daarom: zelfs al gaat het feest niet door, vergeet je gelukkige(n) niet! Met felicitaties, en een cadeautje erbovenop. Maar wat als de feestvierder iemand is die net niet graag cadeaus krijgt?

Doe een knuffelbeer cadeau

‘Vooral geen cadeaus’

“Geef vooral geen cadeaus, ik wil graag een fijn moment met jullie.” Want dat warme moment, daar draait het toch om. Jammer genoeg zit die fysieke kus en knuffel er nu even niet in. Toch kan je je gelukkige(n) nog steeds een knuffel cadeau doen: een andere dan hij of zij gewoon is, maar zeker minstens even waardevol.

Knuffelen maar

Tijdens een feest om te vieren, tijdens een droevig moment voor troost, om je warm en geborgen voelen,... we knuffelen zo vaak. En voor een kind kan een knuffelbeer al heel wat soelaas bieden. Daarnaast is een knuffelbeer ook gewoon leuk natuurlijk, als speelgoed.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de feestvierder. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Dus ja, ook als je jouw kaart over een uur al wil afgeven, heb je deze nog op tijd in handen.

En het is ook helemaal ok om het niet aan een ander, maar gewoon aan jezelf cadeau te doen.

Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 14€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en feesten maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Doe een knuffelbeer cadeau