• Home
  • Campagne
  • Cadeautip: geef een fiets cadeau aan een kind

Cadeautip: geef een fiets cadeau aan een kind

Een communiefeest, verjaardag, het einde van het schooljaar,... Weer tijd om als een detective rond te zoeken naar het juiste cadeau, of: stress, stress en nog eens stress. En dit terwijl je feestvierder helemaal niet wil dat je hier je hoofd over breekt, maar met jou wil vieren! En wat is er nog leuker dan nog een kind blij maken?

Geef een kind een fiets cadeau

Een pakje geluk

Mooie momenten zijn er om te vieren, geluk is er om te delen. En voor sommige feestvierders, draait het enkel en alleen daarom. “Geen cadeaus!”, is hun standpunt. Geef ze dan een pakje waarmee je geluk deelt, door een fiets aan een kind te schenken bijvoorbeeld.

Fietsen is plezier

Die eerste grote fiets – een mijlpaal in vele Belgische kinderlevens. Het staat symbool voor zelfstandigheid, of, met de woorden van mama: “vanaf nu kan je zelf naar school fietsen!”.  Al balancerend op twee wielen is ontspanning, sport, plezier en vervoer niet ver zoek.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de feestvierder. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.


Hoe werkt het?

  • Je doet een donatie van 70€ of meer via de knop hieronder.
  • Je ontvangt een kaartje per mail.
  • Print je kaart af en personaliseer hem.

Vieren maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een kind een fiets cadeau