• Home
  • Campagne
  • Cadeautip leraar: doe een kind een pennenzak cadeau

Cadeautip leraar: doe een kind een pennenzak cadeau

Daar is het weer, het einde van het schooljaar. Het speelt zich dit jaar onder extra moeilijke omstandigheden af, en dat zorgt ervoor dat we het werk van leraars des te meer waarderen. Een bedanking is dan ook dubbel en dik verdiend. Naast de berg chocolaatjes en bloemen, is er misschien nog wel plek voor een bijzonder geschenk: eentje die juist hen op het lijf geschreven is.

Doe een kind een pennenzak cadeau

Talenten ontwikkelen

Met veel zorg ondersteunen juffen en meesters kinderen in het ontwikkelen van talenten. Toch blijft dit moeilijk voor sommige kinderen, omdat ze niet over de nodige middelen beschikken. Dit terwijl pen en papier al een serieuze hulp kan zijn: om te noteren wat in de klas gezegd wordt, te oefenen, te herhalen, en zichzelf te blijven verbeteren. Geef een kind een pennenzak cadeau: zo zorg je, samen met juf of meester, dat nog een kind zijn talenten kan ontwikkelen.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de juf of meester van je kind. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Mag je kind nog niet naar school? Geen probleem. Je mag het welverdiend cadeau ook per mail naar de juf of meester van je kind sturen.


Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 25€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en vieren maar!


Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Doe een kind een pennenzak cadeau