• Home
  • Campagne
  • Cadeautip leraar: geef een fiets cadeau aan een kind

Cadeautip leraar: geef een fiets cadeau aan een kind

Daar is het weer, het einde van het schooljaar. Het speelt zich dit jaar onder extra moeilijke omstandigheden af, en dat zorgt ervoor dat we het werk van leraars des te meer waarderen. Een bedanking is dan ook dubbel en dik verdiend. Naast de berg chocolaatjes en bloemen, is er misschien nog wel plek voor een bijzonder geschenk: eentje die juist hen op het lijf geschreven is.

Geef een kind een fiets cadeau

Een passie voor onderwijs

Juf of meester zijn is een passie. Elke dag staan ze op om kinderen nieuwigheden te leren en ze klaar te stomen voor de wereld van morgen. Ze begrijpen als de beste dat onderwijs de motor is voor een sterke ontwikkeling. Wat als ze één kind extra onderwijs kunnen bieden, een kind dat hier normaal moeilijk toegang tot heeft?

Met de fiets naar school

Ons oh zo geliefde vervoersmiddel, de fiets. Het maakt grote afstanden overbrugbaar, gaat jarenlang mee, doet bewegen en genieten. Deze tweewieler kan naar school gaan weer binnen handbereik brengen van een kind. Schenk een kind een fiets cadeau en zorg dat hij of zij weer iedere dag school kan lopen.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de juf of meester van je kind. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.


Hoe werkt het?

  • Je doet een donatie van 70€ of meer via de knop hieronder.
  • Je ontvangt een kaartje per mail.
  • Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een kind een fiets cadeau