• Home
  • Campagne
  • Cadeautip leraar: geef een jaar onderwijs aan een kind

Cadeautip leraar: geef een jaar onderwijs aan een kind

Daar is het weer, het einde van het schooljaar. Het speelt zich dit jaar onder extra moeilijke omstandigheden af, en dat zorgt ervoor dat we het werk van leraars des te meer waarderen. Een bedanking is dan ook dubbel en dik verdiend. Naast de berg chocolaatjes en bloemen, is er misschien nog wel plek voor een bijzonder geschenk: eentje die juist hen op het lijf geschreven is

Geef een jaar onderwijs aan een kind

Elke schooldag telt

Met thuisonderwijs als norm, beseffen we meer dan ooit het belang van school. En dit is niet vanzelfsprekend voor elk kind. Met dit geschenk geef je de juf of meester van je kind de kans om één kind naar school te sturen, en zo mee te bouwen aan een betere toekomst voor een kind in nood. Want elke dag extra onderwijs telt.


Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van de juf of meester van je kind. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Mag je kind nog niet naar school? Geen probleem. Je mag het welverdiend cadeau ook per mail naar de juf of meester van je kind sturen.

Hoe werkt het?

  • Je doet een donatie van 60€ of meer via de knop hieronder.
  • Je ontvangt een kaartje per mail.
  • Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven maar!


Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een jaar onderwijs aan een kind