Cadeautip: stuur een kind één jaar naar school

Daar is het weer, het einde van het schooljaar. De tijd vliegt en onze juffen en meesters hebben hun taak volbracht. Een bedanking voor hun harde werk is dan ook dubbel en dik verdiend. Naast de berg chocolaatjes en bloemen, is er misschien nog wel plek voor een bijzonder geschenk: eentje die juist hen op het lijf geschreven is.

Schenk één jaar onderwijs

Elke schooldag telt

Met hun grote hart voor kinderen begrijpen juffen en meesters als de beste het belang van onderwijs. Met dit geschenk geef je hen de kans om nog één kind naar school te sturen, en zo mee te bouwen aan een betere toekomst voor een kind in nood. Want elke dag extra onderwijs telt. En dit is niet vanzelfsprekend voor ieder kind.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van je juf, meester of iemand anders. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Dus ja, ook als je het cadeau over een uurtje al wil afgeven, heb je jouw kaart nog op tijd in handen.

En het is ook helemaal ok om het niet aan een ander, maar gewoon aan jezelf cadeau te doen.

Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 60€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Schenk één jaar onderwijs