• Home
  • Campagne
  • Cadeautip: stuur een kind één trimester naar school

Cadeautip: stuur een kind één trimester naar school

Voor heel wat kinderen wereldwijd is naar school gaan niet vanzelfsprekend. En de huidige gezondheidscrisis, die maakt het er niet eenvoudiger op. Schoolbanken zijn nog moeilijker bereikbaar en kinderen stoppen noodgedwongen met leren. Stuur een kind één trimester naar school, en geef hem of haar zo kansen op een betere toekomst.

Schenk één trimester onderwijs

Elke schooldag telt

Nu de schoolpoorten een hele tijd gesloten zijn geweest, beseffen we meer dan ooit het belang van school. En dit is niet vanzelfsprekend voor elk kind. Met dit geschenk geef je één kind de kans om een trimester naar school te gaan, en bouw je zo mee aan een betere toekomst voor een kind in nood. Want elke dag extra onderwijs telt.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van iemand anders. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Wil je je gift graag als cadeau onder de kerstboom leggen?

  1. Klik op de knop hieronder, kies het cadeau dat je graag wil schenken en duid 'ja' aan op de vraag: 'Wil je deze gift cadeau doen aan iemand anders?'
  2. Na de betaling krijg je je cadeaukaart automatisch in je mailbox toegestuurd. Snel en makkelijk! 
  3. Druk je cadeaukaart af en schrijf een boodschap voor de ontvanger.

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

P.S.: Voor elke gift van 40 euro of meer trekt u 60% van het totale bedrag terug via uw belastingaangifte. Voor een gift van 40 euro, krijgt u dus 24 euro terug.

Deel je geluk met kinderen in nood

Schenk één trimester onderwijs