• Home
  • Campagne
  • Coronacrisis: alarmcode rood in onze Belgische projecten

Coronacrisis: alarmcode rood in onze Belgische projecten

We hebben vandaag 60 kinderen in onze zorg, die nu 24 op 24, 7 op 7 onder onze hoede staan. Vijf weken lang en wie weet hoeveel nog langer. Die extra zorg brengt grote, onvoorziene kosten met zich mee. Help de kinderen door deze moeilijke periode!

Doe nu een gift

Met 40 euro

schenk je één hygiënekit

Met 50 euro

zorg je voor extra psychologische steun en spelmateriaal

Met 110 euro

geef je de kinderen één extra begeleider voor één dag

Help ons om deze moeilijke periode rond te krijgen

Om de kinderen de zorg en aandacht te bieden die ze in deze crisis extra hard nodig hebben, moeten we extra begeleiders inzetten. We moeten dubbel investeren in hygiëne en preventie, want het leven in een SOS familiehuis is net nog iets gecompliceerder dan het leven in een doorsnee gezin. En voor het welzijn van de kinderen hebben we dringend nood aan spelmateriaal en extra psychologische ondersteuning. Dat betekent véél onvoorziene kosten. Help jij ons om deze moeilijke periode rond te krijgen?

Gun kinderen de beste zorg en begeleiding

De kinderen hebben ons harder dan ooit nodig. Ze mogen hun familie nu tot minstens 5 april niet zien. Ze kunnen niet naar hun gastgezin, mogen niet naar vriendjes of vriendinnetjes. Met jouw steun helpen we hen door deze moeilijke periode. Met de beste zorg en begeleiding, met respect voor alle maatregels en, toch ook, met een vleugje zorgeloze kindervreugde.

Help onze kinderen voorbij de coronacrisis

Doe nu een gift