• Home
  • Campagne
  • Moederdag: geef een 'super' 'ik zie je graag cadeau

Moederdag: geef een 'super' 'ik zie je graag cadeau

Ieder kind verdient zijn superheld. Maar wat als onze superheld thuis niet graag cadeautjes krijgt? Dan kan je voor moederdag een beetje van jouw mama’s superkrachten cadeau geven aan een ander kind.

Geef een 'super' ik zie je graag cadeau

Deel je liefde

Het is duidelijk: onze superheld zal geweten hebben dat we haar graag zien, zelfs al bezorgt het ons een hoofd vol zorgen om de nodige creativiteit aan de dag te leggen. Maar eigenlijk hoeven we het niet altijd zo ver te zoeken. Want liefde kan je toch ook tonen door ze gewoonweg te delen?

Verwarm een kinderhart

'Ik zie je graag', met deze vier woordjes doe je een kinderhart knetteren van warmte en liefde. Net zoals ze dit doen bij jouw kind, mama, of partner, wanneer je ze uitspreekt.  Deel je liefde, want een warme en liefdevolle thuis is onvervangbaar.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van je mama. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Dus ja, ook als je jouw geschenk over een uur wil afgeven, heb je jouw kaart nog op tijd in handen.

En het is ook helemaal ok om het niet aan een ander, maar gewoon aan jezelf cadeau te doen.

Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 10€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en vieren maar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een 'super' ik zie je graag cadeau