• Home
  • Campagne
  • Moederdag: geef een 'super' verhaal cadeau

Moederdag: geef een 'super' verhaal cadeau

Ieder kind verdient zijn superheld. Maar wat als onze superheld thuis niet graag cadeautjes krijgt? Dan kan je voor moederdag een beetje van jouw mama’s superkrachten cadeau geven aan een ander kind.

Geef een 'super' verhaal cadeau

‘Jullie zijn mijn cadeau’

Dat zegt ze, ons mama. En dat maakt van haar nog meer een superheld. "De tijd samen doorbrengen, praten en verhalen delen, dat is wat telt."  Als ze dit geluk nu eens kan delen, zelfs met kinderen buiten de vier muren?

 Een vat vol wijsheid

Je beseft het niet tot je er bij stilstaat, maar onze kinderjaren staan bol van verhalen. Van Alladin tot Hans en Grietje, het zijn allemaal verborgen wijsheden op maat van een kindermond. En die maken ons tot de volwassenen die we nu zijn. Geef een kind de kans om ook die gezellige tijd te beleven, en hier later met warmte op terug te blikken.

Wat houdt dit in?

Je doet een gift uit naam van je mama. Hierdoor geef je een symbolisch cadeau aan een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien. Na het kiezen van je geschenk, kan je veilig betalen op onze website.  Hierna ontvang je een kaart per mail om af te drukken en om te personaliseren.

Dus ja, ook als je over een uurtje al wilt vieren, dan heb je jouw kaart nog op tijd in handen.

En het is ook helemaal ok om het niet aan een ander, maar gewoon aan jezelf cadeau te doen.


Hoe werkt het?

  1. Je doet een donatie van 14€ of meer via de knop hieronder.
  2. Je ontvangt een kaartje per mail.
  3. Print je kaart af en personaliseer hem.

Afgeven en vieren maar!


Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeaus ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.

Deel je geluk met kinderen in nood

Geef een 'super' verhaal cadeau