• Home
  • Bedank de juf of meester van je kind met een origineel cadeau

Bedank de juf of meester van je kind met een origineel cadeau

Dankjewel juf, dankjewel meester: jullie zijn helden! Want de nieuwe realiteit waarin we terecht kwamen, hakte er stevig in: preteaching, zelfstandig leren, vriendjes missen... het zijn stuk voor stuk uitdagingen. Gelukkig kunnen sommige kinderen weer wat genieten van hun helden die structuur, orde, uitdaging en plezier bieden. Met het einde van het schooljaar in zicht, willen we hen bedanken. Doe een gift, uit naam van juf of meester, en maak dubbel blij. Zo laat je hen kneden aan de toekomst van een kind buiten hun klaslokaal, een kind dat zonder ouderlijke zorg dreigt op te groeien.

De volwassenen van morgen

We beseffen het meer dan ooit. Onderwijs is van groot belang, en onze juffen en meesters leveren fantastisch werk: ze kneden dag na dag aan de generatie van de toekomst, vastbesloten en met geduld. Bedank hen met een cadeau waarmee ze bouwen aan de toekomst van een kind in nood, en zorg er mee voor dat ook hij of zij naar school kan gaan.

Geef een trimester/jaar onderwijs cadeau voor €20/€60

Nu naar school gaan niet meer vanzelfsprekend is, zijn veel kinderen ongeduldig om die schoolpoort weer door te mogen. Denk even aan kinderen die al heel lang op dit speciale moment wachten. Deel jouw geluk met een kind, en geef hem of haar de kans om school te lopen. Een fijn geschenk om aan het einde van het jaar de juf of meester van je kind mee te bedanken.

Ja, ik geef één trimester!

Of doe maar één jaar!

Schenk een kind een fiets voor €70

Als de school kilometers ver weg is, en er geen geschikt vervoersmiddel voorhanden is, wat doe je dan? Dit is een spelbreker van formaat in de schoolcarrière van een kind. Schenk een fiets, en maak de afstand naar school helemaal overbrugbaar.

Ja, doe ik!

Doe een kind een boek cadeau voor €14

Lees jij soms verhaaltjes voor aan je kind? Verslindt de oudste boeken in ijltempo? Fijn, want verhalen lezen en beluisteren is ontspannend én leerrijk tegelijk. Geef een kind een boek cadeau, zodat ook hij of zij kan genieten van een verhaaltje voor het slapengaan. Of om het zelf te lezen, natuurlijk.

Ja, doe ik!

Geef een kind een goed gevulde pennenzak voor €25

Want oefening baart kunst. Geef een kind een goed gevulde pennenzak met pennen, potloden, gom en papier. Om rekensommen te maken, schrijfkunsten te oefenenen, tekeningen te maken,... Hop, aan de slag!

Ja, doe ik!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeau's ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.