De Warmste Week - Music for Life 2018

Kel
Kel
1 oktober 2018

Pannenkoeken bakken, koekjes verkopen, sporten of een quiz organiseren ten voordele van SOS Kinderdorpen? Ook dit jaar kan je tijdens de Warmste Week via Music for Life op jouw manier geld inzamelen om de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen te steunen. Het ingezamelde geld gaat integraal naar het Simbahuis in Liedekerke, Hejmo in Leuven en het SOS Kinderdorp Chantevent nabij Marche-en-Famenne waar kinderen in een moeilijke gezinssituatie opvang en begeleiding vinden.

Registreer hier jouw actie ten voordele van SOS Kinderdorpen België

Wil jij samen met vrienden, familie, buren of collega's een warme actie organiseren ten voordele van SOS Kinderdorpen om onze Belgische projecten te ondersteunen? Surf dan naar de website van de Warmste Week en registreer jouw actie.

Sharing is caring

Deel je leuke foto's op Facebook, Instagram of Twitter van jouw actie, vergeet ons dan zeker niet te taggen. Op onze Facebookpagina zullen we regelmatig acties in de kijker zetten, dus aarzel niet om onze pagina te liken en wie weet zie je jouw actie voorbijkomen ;-)

Work 1 Hour For Life

Geen inspiratie om zelf een actie op poten te zetten? Schrijf je in voor Work 1 Hour For Life en werk tijdens de Warmste Week één uur voor kwetsbare kinderen in België. Zo draag je jouw steentje bij en steun je kwetsbare kinderen. Meedoen kan door je hier in te schrijven (zowel als particulier als bedrijf).

Alvast bedankt om samen met ons de Warmste Week nog warmer te maken!

Lees meer artikels over: De Warmste Week