Feest in de maand mei

Tom
Tom
3 mei 2017

Dankzij onze partners en vrijwilligers valt er de komende weken heel wat te vieren bij SOS Kinderdorpen. Er wordt naar hartelust gesponsord, verkocht, gesport, gesteund en gelachen. En omdat ik daar bijzonder blij en trots om ben, zet ik ze hier allemaal op een rij. Met een dikke dankjewel erbij!!

Moederdag bij Carrefour

Ga je binnenkort winkelen bij jouw lokale Carrefour ? Dan kan je ons steunen door je mama (of jezelf) te verwennen met deze taart of dit bloemmetje voor Moederdag. Voor iedere taart en iedere bloem die over de toonbank gaat, geeft Carrefour 1 euro aan de renovatie van ons Belgisch kinderdorp. Bedankt Carrefour!

Pretparkloop in Bobbejaanland

Op zaterdag 20 mei vindt de allereerste pretparkrun in Vlaanderen plaats. Loop onder, langs en op de meest spectaculaire pretparkattracties tijdens een avontuurlijk parcours van drie kilometer in Bobbejaanland. Het event gaat van start net na sluitingstijd. Zo kan je overdag het park bezoeken, iets lekkers eten en vervolgens meelopen tijdens de Pretparkloop. Een deel van de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen. Bedankt voor de steun, Pretparkloop!

20km door Brussel

Op zondag 28 mei lopen meer dan 250 sportievelingen de 20 km door Brussel in het shirt van SOS Kinderdorpen. Zo steunen ze de renovatie van ons Belgisch kinderdorp. Bedankt!

Speeldag in Mechelen

Op zondag 7 mei wordt de Mechelse binnenstad omgetoverd tot een magische wereld. Kom meespelen op de Speeldag van 10-17u en je tovert zonder twijfel een glimlach op ieders gezicht. SOS Kinderdorpen bemant er samen met Cubzz een stand waar je babybody's kan inkleuren die bestemd zijn voor ons Moeder- en kindhospitaal in Kara, Togo. Bedankt voor de steun!

Koop je gelukzak bij Etsy

"Gelukzak... We zijn het allemaal" vindt de webshop Etsy "Want we konden opgroeien in een warm nest, met liefhebbende ouders, familie, ... Niet iedereen in de wereld of zelfs heel dichtbij in België heeft dat geluk." Om hen een warm hart toe te dragen, verkopen ze deze gelukzak. Per verkochte zak gaat er 5 euro naar SOS Kinderdorpen. Bedankt Etsy!

Howest Music Run

De Howest Music Run is een muzikale belevingsloop voor iedereen die al eens graag de loop- of wandelschoenen aantrekt. Van jong tot oud, van getrainde loper tot enthousiaste starter. De belevingsloop gaat door in het Sport.Vlaanderen domein in Brugge. Hoe meer kilometers er worden gelopen of gewandeld, hoe meer geld er wordt ingezameld voor SOS Kinderdorpen. Schrijf je nu hier in. Bedankt!

Zelf iets op touw zetten voor SOS Kinderdorpen?

Organiseer jouw steunactie
Lees meer artikels over:

Steun maandelijks

en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een thuis en een toekomst vanaf twaalf euro per maand.

Kies een bedrag
Ik steun
Uw gegevens

Meer info over Europese domiciliëring? Klik hier

Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen