SOS Kinderdorpen wenst papa's een gelukkige Vaderdag op de radio

Tom
Tom
5 juni 2018

Het is vandaag Vaderdag en dan zetten we met z’n allen onze papa’s in de schijnwerpers. SOS Kinderdorpen doet dat door papa’s te verrassen met een persoonlijke boodschap van hun kinderen op de radio. Ook de kinderen van ambassadrices Kim Clijsters en Kim Gevaert namen een persoonlijke boodschap op.

Vaderdag is een dag waarop we papa’s bedanken voor de rol die ze spelen in het leven van kinderen. Een onmisbare rol, want de liefdevolle zorg van een papa helpt kinderen om op te groeien tot zelfstandige volwassen. Dat wil SOS Kinderdorpen benadrukken door hen te bedanken, en zo aan iedereen duidelijk te maken dat geen enkel kind alleen mag opgroeien. Met deze Vaderdag-campagne geeft SOS Kinderdorpen haar donateurs, vrijwilligers en medewerkers (of hun kinderen) de kans om een persoonlijke wens van 10 seconden in te spreken voor hun papa. Die wordt dan op nationale radio uitgezonden op Vaderdag, 10 juni. Ook de kinderen van onze ambassadrice Kim Clijsters namen een persoonlijke boodschap op voor papa Brian Lynch.

De verschillende radiospots zullen op Vaderdag te horen zijn op MNM en Studio Brussel. Het exacte uitzenduur wordt aan de deelnemers bekendgemaakt, zodat zij zeker met hun papa kunnen plaatsnemen rond de radio.

Lees meer artikels over:

Steun maandelijks

en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een thuis en een toekomst vanaf twaalf euro per maand.

Kies een bedrag
Ik steun
Uw gegevens

Meer info over Europese domiciliëring? Klik hier

Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen