Mijn hart gesmolten...

Hilde Boeykens
Hilde Boeykens
9 juni 2017

Beste vrienden van SOS Kinderdorpen

Jullie hebben mijn hart doen smelten.

In ons vorige magazine, dat eind april bij u in de brievenbus viel, vertelden we u over ons werk voor jongeren die de jeugdzorg verlaten. En dat bleef niet onopgemerkt. Jullie hebben me overweldigd met jullie vele mailtjes en reacties. Boodschappen van oprechte appreciatie voor ons werk.

Het raakte me enorm te weten dat zoveel mensen ons steunen in onze dagelijkse activiteiten. En het sterkt me in mijn overtuiging dat we samen het verschil kunnen maken. We werken nu heel hard aan een vervolg, met een concreet actieplan dat we jullie later dit jaar zullen voorstellen.

Blijf ons volgen, blijf ons steunen, blijf samen met ons vechten, totdat ieder kind ter wereld kan opgroeien binnen de warmte van een liefdevol gezin.

Bedankt!

Hilde Boeykens
Directrice

Lees meer artikels over: Jongeren en jeugdhulp

Ik doe een gift

Kies een bedrag
Ik steun
Uw gegevens

Meer info over Europese domiciliëring? Klik hier

Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen