Loop net als deze gezinnen de Warmathon voor kwetsbare gezinnen in België

Veronique
Veronique
15 oktober 2018

Deze families lopen dit jaar de Warmathon met het hele gezin. Dat doen ze ten voordele van kwetsbare gezinnen met jonge kinderen in België. Doen jullie graag hetzelfde? Kies dan SOS Kinderdorpen als goed doel bij je inschrijving.

Loop met je gezin voor kwetsbare gezinnen in België

Samen voor het goede doel lopen is zoveel leuker. Daarom lopen heel wat families de Warmathon dit jaar als gezin. Zo steunen ze gezinnen met jonge kinderen in België die in moeilijke omstandigheden opgroeien. Want de opbrengst gaat naar het Simbahuis in Liedekerke, waar acht kinderen tussen 0 en 3 tijdelijk op adem komen, terwijl we werken aan een veilige terugkeer naar hun gezin.

Samen voor sterke gezinnen

Familie Jacques - De Backer loopt de Warmathon in Leuven: "Wij beseffen dat we veel geluk hebben met elkaar en met de mooie manier waarop we als gezin kunnen leven. Terwijl er ook heel dichtbij kinderen zijn die opgroeien zonder warme thuis. Daar willen we ons nu samen voor inzetten. Daarom lopen wij als gezin de Warmathon in Leuven en kiezen we SOS Kinderdorpen als goed doel. Want met hun projecten in België zorgen ze dat kinderen opgroeien in sterke gezinnen."

Josefien De Bock loopt met haar gezin de Warmathon in Gent: "Lopen is de max en t'is extra leuk als we het voor een goed doel kunnen doen. Elk kind verdient een warme en liefdevolle thuis ♥️ Daarom lopen wij als gezin de Warmathon in Gent voor SOS Kinderdorpen."

Susana Gonzales loopt met haar gezin de Warmathon in Leuven: "Een paar jaar terug bezocht ik een project van SOS Kinderdorpen in Senegal. Dat heeft een enorme indruk gelaten op mij. We zetten ons dan ook graag in als gezin voor deze organisatie, omdat niet iedereen het geluk heeft op te groeien in een warm nest"

Familie Huysman - Vrijens loopt de Warmathon in Brussel: "Elk kind verdient een warme thuis. Daar willen we mee naar streven en daarom lopen we op 20 december als gezin de Warmathon Brussel voor SOS Kinderdorpen. Wie doet mee?"

Katrien Verbrugge en haar dochters lopen de Warmathon in Antwerpen: "Kinderen zonder een 'warme' thuis hebben het geluk dat er een 'warme' organisatie bestaat zoals SOS Kinderdorpen! Daarom lopen wij de WARMathon."

Schrijf jullie hier in

Ingeschreven? Laat het ons weten!

Stuur een foto van jullie gezin in loopoutfit naar welcome [at] sos-kinderdorpen.be en we voegen jullie toe aan deze pagina. Bedankt!

Loop de Warmathon als gezin voor kwetsbare gezinnen met jonge kinderen in België.

Schrijf jullie in
Lees meer artikels over: De Warmste Week