Met deze aanpassing blijf je onze berichten op Facebook zien

Kel
Kel
20 februari 2018

Facebook kondigde recent aan dat ze binnenkort meer de focus gaan leggen op updates van Facebookvrienden in plaats van op bedrijven en organisaties. Dit omdat ze bij Facebook hun gebruikers meer berichten willen tonen waar ze om geven, van vrienden en familie waar ze vaak mee in interactie gaan. Het is namelijk goed voor het welzijn als je op sociale media contact legt met mensen die van betekenis zijn. Dit kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

We willen je als fan/volger van SOS Kinderdorpen uiteraard graag op de hoogte houden hoe we het verschil kunnen maken voor kwetsbare kinderen.

Maar dit wil ook zeggen minder updates van pagina’s van organisaties en bedrijven die je volgt of liket omdat je er graag van op de hoogte wil blijven.

SOS Kinderdorpen op Facebook

We willen je als fan/volger van SOS Kinderdorpen op Facebook uiteraard graag op de hoogte houden. Via onze Facebookpagina kunnen we onze werking laten zien, en tonen hoe we dankzij ondersteuning samen het verschil kunnen maken voor kwetsbare kinderen.

Als je graag berichten van SOS Kinderdorpen op Facebook wil blijven zien kan je snel onderstaande aanpassing doen. Je kan dit zowel op je computer als op je smartphone instellen. Dit in slechts twee snelle stappen.

Via je computer

  • Stap 1: Ga naar de Facebookpagina van SOS Kinderdorpen

  • Stap 2: Onder de omslagfoto klik je op het icoontje “Volgend”. Vervolgens selecteer je hier de optie “Als eerste bekijken”.

Via je smartphone

  • Stap 1: Ga naar de Facebookpagina van SOS Kinderdorpen. Ook hier klik je op “Volgend”

  • Stap 2: Vervolgens kom je bij je abonnementen terecht. Vanonder in de categorie “In je nieuwsoverzicht” selecteer je de optie “Als eerste weergeven”

Zoals je ziet, is het helemaal niet moeilijk. Deze aanpassing kan je uiteraard ook voor andere Facebookpagina’s toepassen. Naast SOS Kinderdorpen op Facebook volgen, kan je ook ontdekken wat er leeft bij SOS Kinderdorpen via onze blog. Hier vind je nog meer verhalen, info en updates van SOS Kinderdorpen.

Lees meer artikels over: Belgische SOS projecten

Steun maandelijks

en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een thuis en een toekomst vanaf twaalf euro per maand.

Kies een bedrag
Ik steun
Uw gegevens

Meer info over Europese domiciliëring? Klik hier

Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen