Bloggersveiling: 60 bloggers veilen item voor SOS

Kel
Kel
28 september 2016

60 bloggers organiseren samen een bloggersveilling, waarbij elke blogger een item of ervaring veilt ten voordele van SOS Kinderdorpen. Onder de bloggers enkele bekende koppen, zoals Erika Van Tielen, Yentl Keuppens & An-Katrien Casselman (bekend van het programma Pink Ambition), Mama van Vijf Anne Cornut en Hannes Coudenys.

Surf naar like2have.it/bloggersveiling en breng een bod uit op jouw favoriete item. Wacht er niet te lang mee, want op veel items kan je maar tien dagen bieden. Alle items bekijken op onze instagram kan ook.

Allen voor het Simbahuis

De opbrengst van de veiling gaat naar het Simbahuis, ons project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: bekijk alle items op like2have.it/bloggersveiling, klik op een item voor een volledige beschrijving en klik nog eens om via Ebay een bod te doen.

SendCloud sponsort de verzending van de items, zodat deze gratis naar jou thuis verzonden worden.

Er worden overigens nog steeds items en ervaringen toegevoegd, neem regelmatig nog eens een kijkje.

Veel succes!

Nog een item veilen?

Ben je een blogger en wil je graag ook nog een item of ervaring veilen? Dat kan zeker! Mail naar kel [at] sobuzzy.be en laat weten wat je wilt veilen samen met een foto van het item of de ervaring, en een fotootje van jezelf.

Lees meer artikels over:

Reacties

word meter of peter

en geef vanaf dertig euro per maand een kind opnieuw een thuis en een toekomst.

Kies een bedrag
Geslacht kind
Leeftijd kind
Bij voorkeur in deze regio
Uw gegevens
Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen