• Home
  • Een super cadeau voor moederdag

Een super cadeau voor moederdag

Ons mama is een superheld! Non stop houdt ze duizend en één balletjes hoog, vandaag meer dan ooit. Terwijl ze met één hand ‘klak MAMA’ inwisselt voor ‘klak JUF’, beantwoordt ze haar werkmails en jongleert ze met haar koksmuts. What a woman she is, wat een held. En ieder kind verdient zijn superheld. Deel voor moederdag een beetje van jouw mama’s superkrachten: doe een gift, uit naam van je mama, aan een kind dat zonder ouderlijke zorg dreigt op te groeien. Dat maakt super blij.

Samen genieten

Moederdag, dat is speeltijd voor helden, en dan is het onze beurt om te geven. Liefde, warmte, plezier, ... en meer nog, we kunnen een ander kind de kans geven om van deze topper haar superkrachten te genieten.

Geef een ‘super’ ik zie je graag voor €10

Geef je held een ‘super’ ik zie je graag cadeau, én geef dit ook aan een kind dat niet bij zijn mama opgroeit. Want opgroeien met liefde maakt gelukkig, geeft vertrouwen in jezelf en in die ander. Dus waarom die superwoorden niet delen?

Ja, doe ik!

Doe een ‘super’ knuffel cadeau voor €14

Pak je mama eens goed vast, en nog eens, en nog eens. Vandaag ben jij haar knuffelbeer voor één dag. En daarbovenop krijgt een kind dat niet thuis kan opgroeien, een pluchen beer cadeau. Die overal mee op stap kan, en altijd klaar staat voor een dikke omhelzing.

Ja, doe ik!

Geef een ‘super’ verhaal cadeau voor €30

Haal de verhalenvertellen maar in je boven, want wat gaat er boven een goed verhaal? Draai de tijd terug met het foto-album van je held’s kinderjaren op schoot. Pure nostalgie. Terwijl jullie verhalen uitwisselen, luistert een kind dat niet bij zijn ouders kan opgroeien, naar zijn verhaaltje voor het slapengaan. Want met zijn nieuwe boekjes, kan hij nu ’s avonds van dit warme moment genieten.

Ja, doe ik!

Geef een ‘super’ trimester/jaar onderwijs cadeau voor €20/€60

Op moederdag drukken we de pauzeknop in en mag ‘klak JUF’ af. Lesgevende mama’s en online proffen zijn het nieuwe normaal, en dat komt binnen. Nu kinderen plots niet meer naar school mogen, wachten velen onder hen vol ongeduld om die schoolpoort weer door te mogen. Denk even aan kinderen die al heel lang op dit speciale moment wachten. Deel jouw geluk met een kind, en geef hem of haar de kans om school te lopen.

Ja, ik geef één trimester!

Of doe maar één jaar!

Vragen?

Heb je nog vragen over het schenken van cadeau's ten voordele van SOS Kinderdorpen? Bekijk zeker onze pagina met vaak gestelde vragen, of neem contact met ons op via mail op welcome@sos-kinderdorpen.be of telefonisch via 02 538 57 38.