• Home
  • Bouw mee aan sterke families, in België en daarbuiten

Bouw mee aan sterke families, in België en daarbuiten

220 miljoen kinderen in de wereld groeien op zonder de liefdevolle zorg van hun ouders. In België zijn dat 94.600 kinderen, 1 kind op 25. Kom bij ons team van maandelijkse schenkers, de Familiebouwers. En samen geven we die kinderen opnieuw een familie.

Samen geven we elk kind een familie

Elke dag dat een kind alleen opgroeit, is er één te veel. Want dat brengt zijn of haar veiligheid ernstig in gevaar. Elke dag dat een kind voor zichzelf moet zorgen, laat littekens achter: mentaal, psychisch en fysiek.

Samen kunnen we dit stoppen. Samen kunnen we hen een familie geven, nieuwe kansen, toekomstperspectieven. En voor minder, doen we het niet. Want elk kind verdient een plek waar hij of zij zich veilig, geborgen en aanvaard voelt.

Kom bij ons team van Familiebouwers

Samen maken onze Familiebouwers een wereld van verschil. Want met ieder maandelijks bedrag bouw je duurzaam mee aan de toekomst van kinderen. En je volgt de impact van jouw gift op de voet via exclusieve updates vanop het terrein. 

Bouw aan families in België

Je steunt onze opvang- en beleidsprojecten in België en hebt zo een directe impact op het leven van kinderen vlak bij jou. Via een maandelijkse digitale update volg je de impact van jouw steun.

Meer info

Bouw aan families in het buitenland

Je steunt een kinderdorp in het buitenland en krijgt elk semester een update met brieven en foto's, rechtstreeks uit het kinderdorp.

Meer info

Bouw een familie voor één kind

Je steunt één kind in één van onze kinderdorpen wereldwijd en volgt zijn of haar ontwikkeling elk semester op de voet via foto’s en brieven.

Meer info


13329 Familiebouwers doen al mee.

Doel 2020: 15000 Familiebouwers voor 40.000 kinderen.

Kim Clijsters

"Kinderen moeten kunnen opgroeien in een familie waar ze zich echt thuis voelen. Nog te veel kinderen krijgen die kans vandaag niet. Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe SOS Kinderdorpen met kinderen werkt. En wat ze voor hen doen vind ik bijzonder sterk."

Ontdek de getuigenis van Kim

Kim Clijsters