• Home
  • Help kinderen in Brazilië

Help kinderen in Brazilië

Brazilië is één van de zwaarst getroffen landen door het coronovirus. Dag na dag kreunen ziekenhuizen onder de coronapandemie en maakt chaos zich meester van het land. Gezinnen staan voor bittere uitdagingen en kinderen dreigen door deze situatie alleen te vallen. Te midden in deze onrust en angst, is wat ze nodig hebben een warm en veilig nest. Help kinderen in Brazilië door meter of peter te worden van een kinderdorp.

Steun kinderen in Brazilië voorbij de coronapandemie

De situatie in Brazilië is zwaar, en enig zicht op verbetering is er nog niet. Een kwart van de Brazilianen leeft in armoede, wat maakt dat vele gezinnen nu extra kwetsbaar zijn: ouders vallen zonder inkomen, hebben geen zorgverzekering wat een ziekenhuisbezoek bemoeilijkt... Daardoor dreigen kinderen alleen te vallen. Door meter of peter te worden van een kinderdorp geef jij kinderen een veilig en warm nest.

Word meter of peter van een kinderdorp vanaf 30€ per maand

Bouw jij mee aan families voor kinderen in nood? Word meter of peter van een kinderdorp, en zorg er mee voor dat kinderen in Brazilië in een veilige en warme plek kunnen opgroeien.

  • Jij zorgt ervoor dat kinderen in een warme en veilige thuis kunnen opgroeien.
  • Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van het dorp dat jij steunt.
  • We werken steeds aan een zo hecht mogelijk band met de biologische familie, als dit kan.


Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.