Jobs, stages, vrijwilligers

Wil jij graag werken of stage lopen bij SOS? Of wil je ons team op vrijwillige basis komen versterken? Dat kan! Lees hieronder hoe jij kan bijdragen aan de dagelijkse werking van SOS Kinderdorpen.

Jobs

Vacature: Simba-ouders
Als Simba-ouder bied je één of twee kinderen een warme thuis. Dat doe je op dagelijkse basis voor een periode tot maximaal anderhalf jaar, in je eigen huis of in een huis van SOS Kinderdorpen. Je bent de veilige basis van de kinderen: je bent op een sensitieve, responsieve en positieve manier bezig met opvoeden en het opbouwen van een relatie. Tegelijkertijd help je de ouders om er opnieuw te zijn voor hun kinderen. Je maakt tijd voor hen en steunt hen in hun rol als opvoeder. Dat doe je natuurlijk niet alleen: ons pedagogisch team bouwt samen met jou aan positieve verandering binnen het gezin, zodat de kinderen terug naar een veilige thuis kunnen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief naar coördinatrice An Dewinter via An.Dewinter [at] sos-kinderdorpen.be

Vacature: School & Events Planner
Wij zijn op zoek naar een voltijdse School & Events Planner die verantwoordelijk is voor de relatie en samenwerking met Belgische scholen en het luik ‘marketing’, door SOS Kinderdorpen te vertegenwoordigen op scholen en evenementen, waar geld wordt ingezameld voor onze binnen- en buitenlandse projecten. Ben jij de geschikte kandidaat om ons team te versterken, bezorg dan jouw CV en motivatiebrief via e-mail naar job [at] sos-kinderdorpen.be.

Vacature: Head of Individual Giving
We are currently looking for our new Head of Individual Giving, position reporting directly to the Managing Director of SOS Children’s Villages Belgium, and based in Brussels. As Head of Individual Giving, you will be part of the Management Team of the NGO, will contribute to the definition of the strategic targets and will be in charge of their implementation with regards to fundraising initiatives towards individual donors. If you are interested in this position, please send your detailed e-mail application by Februari 15 2019 to job [at] sos-kinderdorpen.be,

Vacature: National Advocacy Advisor
Als National Advocacy Advisor sta je in voor de planning en uitvoering van onze advocacystrategie, met als doel de rechten en belangen van onze doelgroep in België te verdedigen: kinderen die opgroeien zonder ouderlijke zorg of die dreigen deze te verliezen. Is deze job iets voor jou? Stuur je CV, motivatiebrief en drie referenties voor 27 januari naar job [at] sos-kinderdorpen.be.

Spontaan solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief naar job [at] sos-kinderdorpen.be. Bedankt!

Stageplaatsen

Projectbeheer Ontwikkelingssamenwerking
Wil je graag een stage doen in het beheer van projecten in ontwikkelingssamenwerking? Ben je beschikbaar voor een stage in ons kantoor in Brussel, voor een periode van minstens drie maand? Stuur dan je cv én motivatiebrief (inclusief je persoonlijke verwachtingen en eventueel die van je school) naar job [at] sos-kinderdorpen.be. Omdat onze contacten vooral Franstalig zijn, verwachten we een zelfstandigheid in het gesproken en geschreven Frans.

Word steungezin voor een kind in België

Heb je nog een plaatsje vrij aan je tafel? Kan je uitstekend een glimlach op het gezicht van kinderen toveren? Dan wil je ons misschien wel helpen: voor onze Belgische projecten zijn we op zoek naar steunfiguren of -gezinnen die één of twee kinderen in het weekend een leuke tijd kunnen bieden. Een extra plaatsje waar ze welkom zijn voor spel, plezier en ontspanning. Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilliger in België…

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van een social profit organisatie. Bij SOS is dat niet anders. Het zijn mensen zoals jij die onze boodschap helpen uitdragen en een tandje bijsteken waar nodig. Elk op zijn manier. Op basis van zijn vaardigheden, talenten en beschikbare tijd. Of je nu een standje bemant op een festival of een paar uren per week komt meedraaien op ons kantoor: wij hebben elke SOS vrijwilliger nodig. Heb je zelf tijd en zin om je voor SOS in te zetten? Laten we dan samen bekijken wat je wil en/of kan doen voor ons. Contacteer Véronique op 02/538.57.38 of veronique.vermeylen [at] sos-kinderdorpen.be. Zij helpt je graag verder.

In het buitenland…

Een job, een stage of vrijwilligerswerk in het buitenland is bij SOS doorgaans niet mogelijk. Om de eenvoudige reden dat al onze projecten in het buitenland gerund worden door lokale mensen. Zij kennen het best het terrein en zijn vertrouwd met de mensen en de situatie ter plaatse. SOS biedt zo werk aan mensen uit de regio en versterkt de lokale gemeenschappen.

In uitzonderlijke gevallen is vrijwilligerswerk in het buitenland wel mogelijk. Als het voor een langere periode (minimum 3 maanden) is en als je door je opleiding een specifieke meerwaarde kan betekenen voor een bepaald project. Voor meer info contacteer ons op 02-538.57.38 of via job [at] sos-kinderdorpen.be. We helpen je graag verder.

Steun maandelijks

en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een thuis en een toekomst vanaf twaalf euro per maand.

Kies een bedrag
Ik steun
Uw gegevens

Meer info over Europese domiciliëring? Klik hier

Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen