We geloven in de kracht van een langetermijnrelatie

We geloven zo hard in de kracht van lange termijn samenwerken. Met bedrijven, met mensen, met gedeelde visies, waarden en ambities.

Waarom?

  • Ten eerste, kinderen zijn de toekomst. Cliché misschien, maar we weten dat het voor heel wat bedrijven, organisaties, mensen van belang is om hier aan te kunnen en mogen bijdragen.
  • Ten tweede, omdat alleen een bundeling van krachten er kan voor zorgen dat we impact creëren. Een oud Afrikaans gezegde zegt dan ook : ‘it takes a whole village to raise a child’
  • Ten derde : er zit zoveel waarde in een bedrijf, een familie, een ondernemer, een filantroop. Ja, financieel. Maar ook naar menselijke kracht, expertise en visie. Allemaal elementen die mee kunnen zorgen voor impact.
  • En ten laatste, omdat het verbindt. Niks mooier dan samen op pad gaan, elkaar beter leren kennen, begrijpen, om samen op de lange termijn een verschil te maken.

Hoe zien we een samenwerking met jouw?

Jij als bezoeker van deze pagina bent misschien een bedrijfsleider, een ondernemer, een HR manager, een filantroop. Of een combinatie van voorgaande opsomming. We luisteren graag naar ieders verhaal individueel. Al begrijpen we ook dat je misschien graag al even een kort overzicht wil hoe we een samenwerking zien :

Quote partner

Partner

We stellen integriteit centraal

Integriteit is een paradepaardje. Ontdek hier onze visie hierover.


Je kiest hoe je ons steunt

Steun kan ingezet worden voor ‘investeer mee in één op één zorg’ of ‘investeer mee in hefbomen’. Er kan gekozen worden voor een specifiek project vanaf een bepaalde jaarlijkse steun.


We creëren samen

In samenwerking met bedrijven geloven we in de kracht van creativiteit om medewerkers, consumenten, de raad van bestuur, … mee te betrekken in het verhaal. Ontdek hier een aantal voorbeelden.


NOG AAN TE VULLEN

NOG AAN TE VULLEN

Quote partner

Partner

Wil je nog verder?

Contacteer ons

Tom Moons

Tom Moons

Partnerships

tom.moons@sos-kinderdorpen.be
0497 58 37 29

François Dufour

François Dufour

Partnerships

francois.dufour@sos-kinderdorpen.be

0484 78 11 63

Sara Van Acker

Sara Van Acker

Major donors relations

sara.vanacker@sos-kinderdorpen.be

0493 53 93 92

   

Of misschien wil je graag meteen al een donatie doen?