Kim Gevaert

Kim zit als ambassadrice boordevol energie voor SOS en ondersteunde al heel wat van onze activiteiten. Omdat ze zelf ook al vaak op bezoek ging bij onze projecten weet ze precies waar SOS Kinderdorpen voor staat.

Jarenlang engagement

Kim Gevaert helpt ons al sinds 2007 om het bewustzijn rond SOS Kinderdorpen te vergroten. En daar heeft ze een hele goede reden voor: “Ik heb het geluk gehad om te kunnen opgroeien in een warm nest. Daar kon ik uitzoeken wat ik echt graag deed en hoe ik het beste uit mezelf kon halen. Zoveel kinderen in de wereld kunnen dat niet, hebben niemand die hun liefde geeft of onvoorwaardelijk achter hen staat. Daarom werd ik ambassadeur van SOS Kinderdorpen.” In 2014 was ze nog actief betrokken bij onze partnerschappen met Tupperware, Bosta en Electrabel.

In 2014 was ze nog actief betrokken bij onze partnerschappen met Tupperware, Bosta en Electrabel.

SOS meter van Pascal

Naast ambassadrice is Kim trouwens ook al jarenlang meter van een SOS kind. In het SOS Kinderdorp van Bukavu, DR Congo (het geboorteland van haar man Djeke), steunt ze haar metekind Pascal.

Iedereen verdient het om op te groeien in een warm nest.

Kim Gevaert

“Mijn man Djeke en ik wilden een concreet engagement aangaan voor de weeskinderen uit zijn geboorteland Congo. Zo ben ik meter geworden van de kleine Pascal, een van de vele weeskinderen in Oost-Congo. Pascal heeft dankzij SOS een nieuwe thuis gevonden in het kinderdorp van Bukavu. Hij is nu een grote, slanke tiener. Maar één ding is in al die jaren niet veranderd: zijn glimlach. Die is op elke foto exact hetzelfde.”

Word net als Kim Gevaert peter of meter

en geef voor minimum 30€/maand een kind opnieuw een mama, een thuis en een toekomst.

Kies een bedrag
Ik steun
Uw gegevens

Meer info over Europese domiciliëring? Klik hier

Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen