• Home
  • Maak het verschil voor kinderen

Maak het verschil voor kinderen

1 kind op 10 in de wereld groeit op zonder de liefdevolle zorg van zijn ouders. Dat zijn 220 miljoen kinderen. En dat tekent hen. Allemaal verdienen ze een nieuwe kans, en wel liefst nu. Kom bij ons team van maandelijkse schenkers en geef hen eindelijk een plek waar ze gezond groot kunnen worden. Met een maandelijkse bijdrage vanaf €5 maak je een groot verschil in het leven van een kind.

Samen geven we elk kind een familie

Elke dag dat een kind alleen opgroeit, is er één te veel. Want dat brengt zijn of haar veiligheid ernstig in gevaar. Elke dag dat een kind voor zichzelf moet zorgen, laat littekens achter: mentaal, psychisch en fysiek.

Samen kunnen we dit stoppen. Samen kunnen we hen een familie geven, nieuwe kansen, toekomstperspectieven. En voor minder, doen we het niet. Want elk kind verdient een plek waar hij of zij zich veilig, geborgen en aanvaard voelt.

Help kinderen vanaf 5 euro per maand

Bouw jij mee aan de familie van een kind? Met een maandelijkste steun vanaf €5 maak je mee het verschil in het leven van een kind.

  • Jij zorgt ervoor dat een kind in een warme en veilige thuis kan opgroeien.
  • Maandelijks ontvang je digitale updates van hoe jouw steun rechtstreeks impact heeft.
  • Je zorgt ervoor dat die kinderen hun familie niet verliezen. Want we zorgen dat we broers en zussen samen opvangen, en dat de kinderen, indien mogelijk, op termijn terug naar hun veilige thuis kunnen.


Nog vragen?

Bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

Kom bij ons team van maandelijkse gevers en bouw mee aan sterke families. Want groot worden kan je niet alleen.

Word meter of peter