Geef een kind het mooiste geschenk voor Sinterklaas: de liefde van een mama of papa

Céline
Céline
22 november 2017

Binnenkort komt Sinterklaas kinderen verrassen met cadeautjes en chocolade. Dat zijn momenten die je als familie koestert. Helaas zijn zo’n momenten vandaag voor 1 kind op 10 slechts een verre droom. Kinderen die moeten opgroeien zonder iemand om voor hen te zorgen. Zij hebben maar één wens voor de sint: een mama of papa. Als meter of peter kan jij die wens waarmaken.

Wat betekent dat, meter of peter zijn?

Met een maandelijkse bijdrage vanaf 30 euro geef jij een kind dat er alleen voor staat opnieuw een warme thuis in één van onze kinderdorpen. Met een SOS mama of papa die hem of haar de liefdevolle zorg biedt die ieder kind verdient. Omdat je aan een goed doel geeft, is dat voor 45% fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar.

Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van je petekind. Je mist geen enkele mijlpaal en ziet je petekind letterlijk groot worden. Zo krijgt je maandelijkse bijdrage echt een gezicht.

Als je zin hebt, kan je zelfs een kaartje of cadeautje sturen. En ook een bezoek aan het kinderdorp van je petekind is mogelijk.

Geef een kind het mooiste geschenk voor Sinterklaas: de liefdevolle zorg van een mama of papa

Word meter/peter

Nog vragen?

  • Bekijk onze vraag-en-antwoord over peterschappen

  • Ontdek hier meer over onze kinderdorpen

  • Mail of bel ons via welcome [at] sos-kinderdorpen.be of op het nummer 02 538 57 38 (9u-17u, maandag tot vrijdag). We beantwoorden je vragen met plezier.

Lees meer artikels over: Peterschap

Ik word meter of peter

en geef vanaf dertig euro per maand een kind opnieuw een thuis en een toekomst.

Kies een bedrag
Geslacht kind
Leeftijd kind
Bij voorkeur in deze regio
Uw gegevens
Jouw rekeningnummer
Maandelijkse betaling via domiciliëring: Meer info
Opmerkingen