• Home
  • Steun kinderen in Syrië

Steun kinderen in Syrië

De oorlog in Syrië is nog niet gedaan. Hij verwoest dorpen, scholen, ziekenhuizen,... Veel kinderen zien hun ouders omkomen, en blijven verloren achter, zonder thuis. Geef hen de kans om toch op te groeien in een warm nest. Steun een heel kinderdorp in Syrië.

Geef kinderen in Syrië opnieuw een familie

Een bikkelharde strijd, dat is het leven voor een kind in oorlog. Zorgeloos kind zijn kennen ze niet.  De oorlog scheidt hen veel te vaak van familie, geliefden en naasten. Door meter of peter te worden van een kinderdorp geef jij kinderen de kans om opnieuw kind te zijn, en om op te groeien in een veilig en warm nest.

Word meter of peter van een kinderdorp vanaf 30€ per maand

Bouw jij mee aan families voor kinderen in nood? Word meter of peter van een kinderdorp, en zorg er mee voor dat kinderen in Syrië in een veilige en warme plek kunnen opgroeien.

  • Jij zorgt ervoor dat kinderen in een warme en veilige thuis kunnen opgroeien.
  • Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van het dorp dat jij steunt.
  • Dankzij jou kunnen we werk maken van gezinshereniging. We gaan steeds op zoek naar de biologische familie, als dit kan.


Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

432 meters en peters doen al mee.

Doel 2021: 1000 nieuwe meters en peters.

Kom bij ons team van maandelijkse gevers en bouw mee aan sterke families. Want groot worden kan je niet alleen.

Ik word meter of peter