• Home
  • Steun kinderen op de vlucht voor oorlog

Steun kinderen op de vlucht voor oorlog

Veel kinderen en gezinnen vluchtten voor de oorlog in Syrië: meer dan 12 miljoen mensen verloren hun thuis. Ze vertrekken, op zoek naar een veilige plek om opnieuw te starten. Naar Jordanië bijvoorbeeld, dat een onderkomen biedt aan zo'n 655 000 Syrische vluchtelingen. En dat zijn ook kinderen, waarvan sommigen hun ouders zagen omkomen. Geef hen de kans om toch op te groeien in een warme thuis. Steun onze kinderdorpen in Jordanië.

Geef kinderen op de vlucht opnieuw een familie

een bikkelharde strijd, dat is het leven voor een kind op de vlucht. Zorgeloos kind zijn kennen ze niet. De oorlog scheidde hen veel te vaak van familie, geliefden en naasten. Door meter of peter te worden van een kind in Jordanië geef jij één kind de kans om opnieuw kind te zijn, en om op te groeien in een veilig en warm nest.

Word meter of peter vanaf 30 euro per maand

Bouw jij mee aan de familie van één kind? Word meter of peter, en zorg er mee voor dat kinderen op de vlucht in een veilige en warme plek in Jordanië kunnen opgroeien.

  • Jij zorgt ervoor dat een kind in een warme en veilige thuis kan opgroeien.
  • Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van het kind dat jij steunt.
  • Dankzij jou kunnen we werk maken van gezinshereniging. We gaan steeds op zoek naar de biologische familie, als dit kan.

Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

505 meters en peters doen al mee.

Doel 2021: 1000 nieuwe meters en peters.

Geef kinderen die er alleen voor staan de kans om sterk op te groeien.

Word meter of peter