• Home
  • Steun kinderen op de vlucht voor oorlog

Steun kinderen op de vlucht voor oorlog

Veel kinderen en gezinnen vluchten voor oorlog, miljoenen mensen verloren hun thuis. Ze vertrekken, op zoek naar een veilige plek om opnieuw te starten. Naar Libanon bijvoorbeeld, dat een onderkomen biedt aan zo'n 1,5 miljoen Syrische vluchtelingen. En daar zijn ook kinderen bij, waarvan sommigen hun ouders zagen omkomen. Geef hen de kans om toch op te groeien in een warme thuis. Word meter of peter van een kind in Libanon.

Geef kinderen op de vlucht opnieuw een familie

Een bikkelharde strijd, dat is het leven voor een kind op de vlucht. Zorgeloos kind zijn kennen ze niet. De oorlog scheidde hen veel te vaak van familie, geliefden en naasten. Door meter of peter te worden van een kind in Libanon geef jij een kind de kans om opnieuw kind te zijn, en om op te groeien in een veilig en warm nest.

Word meter of peter van een kind vanaf 30 euro per maand

Bouw jij mee aan de familie van een kind in Libanon? Word meter of peter van een kind, en zorg er mee voor dat een kind op de vlucht in een veilige en warme plek kan opgroeien.

  • Jij zorgt ervoor dat een kind warm en veilig kan opgroeien.
  • Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van het kind dat jij steunt.
  • Dankzij jou kunnen we werk maken van gezinshereniging. We gaan steeds op zoek naar de biologische familie, als dit kan.

Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

Kom bij ons team van maandelijkse gevers en bouw mee aan sterke families. Want groot worden kan je niet alleen.

Ik word meter of peter