• Home
  • (Tele)work 1 Hour for life

(Tele)work 1 Hour for life

Op zoek naar een origineel en solidair concept voor dit eindejaar? SOS Kinderdorpen lanceert (Tele)work 1 Hour For Life! We roepen bedrijven en hun medewerkers op om één werkuur te schenken aan kinderen die er alleen voor staan in België. Samen bieden we hen de kans om Kerst in een warme en veilige omgeving door te brengen. Net zoals elke andere dag van het jaar.

1 kind op 25

In België schatten we dat 1 kind op 25 opgroeit zonder de liefdevolle zorg van een familie. Dat brengt zware gevolgen met zich mee voor hun welzijn, ontwikkeling en zelfs hun toekomst. De huidige crisis voert de druk op gezinnen steeds meer op waardoor nog meer kinderen in moeilijke en onveilige situaties terechtkomen.

Bij SOS Kinderdorpen willen we ertoe bijdragen dat elk van hen Kerst kan doorbrengen in een omgeving waar ze zich veilig en geliefd voelen. Net zoals elke andere dag van het jaar.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig: jij doet je werk net zoals je dit altijd doet en schenkt daarbij de waarde van één werkuur aan SOS Kinderdorpen om onze Belgische projecten te steunen.

Je kiest zelf het uur en de dag uit die voor jou en/of voor je werknemers het beste passen. Wij helpen je/jullie met plezier met het opzetten van de actie.

Wat we bieden

Na je inschrijving ontvang je van ons een communicatiekit om je maatschappelijk engagement uit te dragen en om anderen te inspireren om hetzelfde te doen!

We kunnen je emailhandtekeningen bezorgen en content in de kleuren van de actie om toffe social media posts mee te ontwerpen. En voor wie van thuis uit werkt: je krijgt de keuze tussen een selectie backgrounds om je videocalls mee op te vrolijken.

Hoe inschrijven?

Ik doe mee als medewerker

Via de blauwe knop hieronder ga je meteen naar de donatie-pagina van (Tele)Work 1 Hour For Life. Als je je donatie hebt gedaan, bezorgen wij jou zo snel mogelijk een persoonlijk mailtje met een dikke dank u en de energieke backgrounds.

Ik doe mee als bedrijf of zelfstandige

Neem je deel als bedrijf of zelfstandige? Vul dan even onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op om samen de beste manier te vinden om je actie leven in te blazen.

Meer info? 

Als je nog wat meer info wil over (Tele)Work 1 Hour for Life, neem dan zeker contact op met Francois via mail (francois.dufour@sos-kinderdorpen.be) of telefoon (02 639 09 76).


Je kan een fiscaal attest verkrijgen voor elke donatie vanaf € 40 in één jaar tijd  (fiscaal aftrekbaar voor 45%).