• Home
  • Telework 1 Hour for life

Telework 1 Hour for life

Een vergadering of ontmoeting begint met elkaar te begroeten bij naam. Het is de start van een gesprek. Het is ook de start van een identiteit. Maar wat als je nooit hebt leren houden van je naam? Omdat je als kind niemand had om deze liefdevol uit te spreken? Dat is vandaag het geval voor 1 kind op 25 in België. Met Telework 1 Hour For Life roepen we bedrijven en medewerkers op om hun videocalls in teken te zetten van die kinderen. Je doet gewoon je call, en schenkt de waarde van 1 uur lang telewerken aan onze Belgische projecten. In ruil geven wij jou een persoonlijke achtergrond met jouw naam erop, of je kan kiezen uit tal van andere achtergronden.

Het belang van een naam

Een naam is iets heel belangrijk voor een kind. Het is het startpunt van hun identiteit, de erkenning van hun bestaan. Kinderen hebben nood aan betrouwbare volwassenen rondom hen die hun naam elke dag opnieuw liefdevol uitspreken. Die omgeving mist 1 kind op 10 wereldwijd. Dat kan een ernstige invloed hebben op hun fysieke en mentale ontwikkeling en een negatief zelfbeeld creëren. Daarom zetten wij de namen van kinderen centraal dit eindejaar. Meer weten over belang van een naam voor een kind? Klik hier

Een achtergrond met jouw naam op

Doe je mee, dan bezorgen we jou een achtergrond met jouw naam erop. Om je zelf kenbaar te maken in een vergadering en om kenbaar te maken dat jij meedoet met Telework 1 Hour For Life. Maar je kan ook kiezen uit tal van andere achtergronden om je videocall mee op te fleuren.

Ik doe mee als medewerker

Via de blauwe knop hieronder ga je meteen naar de donatie-pagina van (Tele)Work 1 Hour For Life. Als je je donatie hebt gedaan, bezorgen wij jou zo snel mogelijk een persoonlijk mailtje met een dikke dank u en de energieke backgrounds.

Ik doe mee als bedrijf of zelfstandige

Neem je deel als bedrijf? Vul je even onderstaand formulier in? Wij nemen dan contact met jou op. 

Leuke en energieke backgrounds

In deze bijzondere tijden waarin online vergaderen het nieuwe normaal wordt, voorzien wij jou met de gepaste communicatie om kenbaar te maken dat je meedoet. Zo geven wij jou verschillende leuke backgrounds die elke videomeeting op een andere manier opfleuren. En als je niet weet hoe deze te installeren, geen nood: we helpen je hier verder op weg.

*Gemiddelde bruto waarde van 1 werkuur in België in 2012: € 38 (bron: statbel.fgov.be). Fiscaal attest voor elke donatie vanaf € 40. Fiscaal aftrekbaar voor 45%. 


Meer info? Meedoen?

Als je nog wat meer info wil over (Tele)Work 1 Hour for Life, wil je meedoen of jouw bedrijf wil zelf iets in mekaar steken in het teken van onze actie, neem dan zeker contact op met Francois via mail (francois.dufour@sos-kinderdorpen.be) of telefoon (02 639 09 76).