• Home
  • Telework 1 Hour for life

Telework 1 Hour for life

Omdat het via de Warmste week niet meer mogelijk is om pannenkoeken te bakken of auto’s te wassen om centen in te zamelen, organiseren wij (Tele)Work 1 Hour For Life. Zo kan je vanuit je home office 1 uur lang werken voor SOS Kinderdorpen. Je kiest zelf op welk moment je dit wil laten doorgaan. Je doet gewoon je job, maar schenkt de waarde van dat uur aan onze projecten. In ruil geven wij jou een aantal leuke, energieke backgrounds om elke videocall mee op te fleuren. De opbrengsten worden ingezet voor onze Belgische projecten. Als je weet dat elke steun vanaf 40 eur* een fiscaal voordeel oplevert van 60%, dan is ook dat een extra reden om mee te doen!

Ik doe mee als medewerker

Via de blauwe knop hieronder ga je meteen naar de donatie-pagina van (Tele)Work 1 Hour For Life. Als je je donatie hebt gedaan, bezorgen wij jou zo snel mogelijk een persoonlijk mailtje met een dikke dank u en de energieke backgrounds.

Ik doe mee als bedrijf of zelfstandige

Neem je deel als bedrijf? Vul je even onderstaand formulier in? Wij nemen dan contact met jou op. 

Leuke en energieke backgrounds

In deze bijzondere tijden waarin online vergaderen het nieuwe normaal wordt, voorzien wij jou met de gepaste communicatie om kenbaar te maken dat je meedoet. Zo geven wij jou verschillende leuke backgrounds die elke videomeeting op een andere manier opfleuren. En als je niet weet hoe deze te installeren, geen nood: we helpen je hier verder op weg.

Bekende illustratoren steunen de actie

Je kan dus kiezen voor een foto met lachende kinderen als achtergrond of … één van de illustraties geschonken door Sassafras, Vincent Bal, Nietnulaura en Mark Borgions. Telewerken in de dromigere wereld van Sassafras, in de schaduw van Vincent Bal, in liefdevolle illustratie van Nunietlaura of in een tekening uit het Heerlijke Hoorspel ‘De Nachtegaal’ van het Geluidshuis, dat kan dus ook.

*Gemiddelde bruto waarde van 1 werkuur in België in 2012: € 38 (bron: statbel.fgov.be). Fiscaal attest voor elke donatie vanaf € 40. Fiscaal aftrekbaar voor 45%. In 2020 is elke gift uitzonderlijk voor 60% fiscaal aftrekbaar.


Meer info? Meedoen?

Als je nog wat meer info wil over (Tele)Work 1 Hour for Life, wil je meedoen of jouw bedrijf wil zelf iets in mekaar steken in het teken van onze actie, neem dan zeker contact op met Francois via mail (francois.dufour@sos-kinderdorpen.be) of telefoon (02 639 09 76).