• Home
  • Vacature: Logistiek medewerker (19u/week)

Vacature: Logistiek medewerker (19u/week)

SOS Kinderdorpen zet zich al 70 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bieden. Dat doen we in 135 landen wereldwijd, vanuit een waardengericht perspectief: elk kind kan het best opgroeien en ontwikkelen binnen een familie, omringd door liefde, in veilige geborgenheid en met respect voor zijn of haar persoon.

Hejmo is één van de drie projecten in België. Het huis biedt een nieuwe thuis aan 9 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen in Leuven. We scheiden broers en zussen niet en respecteren ook andere familiebanden. De kinderen krijgen bij Hejmo ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Ze worden gemotiveerd om een schools parcours uit te zetten, ze krijgen de kans om aan vrijetijdsbesteding te doen en om een sociaal netwerk uit te bouwen.

Voor Hejmo is SOS Kinderdorpen op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker, die rechtstreeks aan de coördinator van het project rapporteert en nauw samenwerkt met alle medewerkers van Hejmo. De logistieke medewerker ondersteunt het team en de jongeren in de uitvoering van bepaalde huishoudelijke taken (was, strijk, koken, opruimen, …), maakt het gebouw schoon, is verantwoordelijk voor de hygiëne, signaleert gebreken aan het materiaal en aan het gebouw. Hij/zij voert zelfstandig kleine herstellingen uit en kan sporadisch ingeschakeld worden voor vervoersopdrachten.


Als logistiek medewerker zijn jouw taken en verantwoordelijkheden de volgende:
- Je maakt het gebouw schoon.
- Je beheert het proviand in Hejmo.
- Je controleert koelkasten en andere kasten regelmatig zodat voedingswaren niet over datum gaan voor ze geconsumeerd worden.
- Je kookt enkele keren per week voor/met de kinderen/jongeren.
- Je betrekt de kinderen en jongeren bij de schoonmaak en andere logistieke taken.
- Je signaleert gebreken aan het materiaal en aan het gebouw.
- Je voert zelfstandig kleine herstellingen uit.
- Je werkt volgens plan en zelfstandig.
- Je geeft de knelpunten aan.
- Je signaleert wanneer een gekwalificeerd vakman nodig is voor herstellingen.


Profiel:
- Je hebt ervaring als logistiek medewerker en/of je beschikt over sterke technische en logistieke vaardigheden en/of hebt talent in de keuken en/of hebt ervaring in het werken met jongeren.
- Je bent handig, flexibel en oplossingsgericht.
- Je werkt zelfstandig en discreet.
- Je staat open voor diversiteit en hebt respect voor de persoon en zijn of haar anders zijn.
- Je dient in het bezit te zijn van een attest van goed gedrag en zeden (model 2).
- Je bent elke weekdag beschikbaar en bent bereid twee keer per week ‘s avonds (tot 20u).
Kandidaten met een migratieverleden worden uitdrukkelijk opgeroepen om te solliciteren.

Ons aanbod:
- Halftijds contract van onbepaalde duur (19u/week; 3,8u/dag)
- Verloning volgens het barema L2, paritair comité 319.01
- Standplaats Leuven
- Startdatum: onmiddellijk

Als deze uitdaging je interesseert, stuur dan je CV en motivatiebrief naar job@sos-kinderdorpen.be. Wij waarborgen een vertrouwelijke en snelle behandeling. Vacatures kunnen uiterlijk tot 7 februari 2020 worden ingestuurd. Meer informatie over SOS Kinderdorpen op www.sos-kinderdorpen.be.