• Home
  • Vacature: team van SOS Kinderdorpen zoekt obstakel-verwijderaar (M/V/X)

Vacature: team van SOS Kinderdorpen zoekt obstakel-verwijderaar (M/V/X)

We zijn op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat wij ons kunnen concentreren op onze kerndoelstelling: verandering creëren voor kinderen die er alleen voor staan. Ben jij de obstakel-verwijderaar die we zoeken?

Als obstakel-verwijderaar schiet je ons Marianne te hulp als je haar ’s ochtends al hoort vloeken dat ze niet op de server geraakt. En je zorgt dat de PC van Naïm netjes klaar staat op zijn eerste werkdag, paswoord en login foutloos op een post-itje.

Geregeld? Dan begin je aan je stevige to-do lijst. Te beginnen bij de lunch: er is straks een vergadering over de middag. Broodjes bestellen, acht personen, ticketje niet vergeten.

Check.

Dan de documenten voor de Raad van Bestuur. Die moeten voor 11 uur de deur uit. De Powerpoint van Hilde, onze directrice, staat inhoudelijk op punt, maar vormelijk til jij die snel nog naar het volgende niveau. Mailtje klaar, bijlagen erbij, nog eens aftoetsen bij Hilde en woesj, die is weg.

Check-check.

Omdat je van nature een vooruitdenker bent, zoek je meteen ook een datum voor de volgende Raad van Bestuur. Geen check, die stond niet op je lijst. Snel erbij schrijven en afchecken. Want dat doet toch zooo’n deugd.

Check-check-check.

Oef, dat is dat. Even pauze voor een koffietje.

Koffie bijbestellen, melkjes ook.

Minicheck.

What’s next? Rapport klaarmaken voor NGO Open Boek en Donorinfo. Veel cijfers en excell tabellen, dus hoofd erbij houden.

Lap, net niet op tijd klaar. De broodjes zijn er. De gasten ook. “Welkom allemaal, zet jullie gerust, iets om te drinken?”. Je zit erbij, maar niet voor spek en bonen. Je volgt inhoudelijk, neemt nota’s. Nadien nog even napraten met Hilde. Verslag maken en doorsturen. En weer verder. Dat rapport afwerken en voorleggen aan Stéphanie, onze financieel verantwoordelijke.

Dubbele check.

Nu een paar offertes opvragen en vergelijken. We zoeken een nieuwe partner voor alle telecom van onze medewerkers. Dat neem je graag op jou. En dan het laatste vinkje van je dag: Ann is met verlof, dus nog een klein uurtje facturen door.

Klaar! Propje maken van je checklist, mikken, recht erin. En huiswaarts. “Fijne avond allemaal!”

“Toch een engel hé”, klinkt het als de deur achter je toe valt.

Als je denkt dat jij onze reddende engel / obstakel-verwijderaar / Office Assistant kan zijn, stuur je CV en motivatiebrief dan zeker naar job@sos-kinderdorpen.be.

We hebben je zó hard nodig.

Het team van SOS Kinderdorpen.

P.S.: Niet al je dagen zijn zo gek als deze Dolle Dinsdag hé. Maandag, donderdag en vrijdag werk je maar een halve dag. En woensdag heb je vrij.