• Home
  • Familiebouwers in actie: Kim Clijsters bouwt mee aan families in België

In de kijker Familiebouwers

Familiebouwers in actie: Kim Clijsters bouwt mee aan families in België

Naast toptennisser en fulltime-mama is Kim Clijsters ook al jaren ambassadrice voor SOS Kinderdorpen. Ze heeft een passie voor kinderen en bouwt mee aan onze Belgische projecten.

Kim Clijsters

Blijf werken aan dit fundamenteel kinderrecht!

Kim Clijsters: "Kinderen moeten kunnen opgroeien in een familie waar ze zich echt thuis voelen. Ze moeten er alle kansen en steun krijgen om uit te groeien tot sterke ‘grote mensen’. Wat SOS Kinderdorpen voor hen doet vind ik geweldig. Als jonge ouder en ambassadeur van SOS Kinderdorpen grijp ik de kans om iedereen te vragen om verder te blijven werken aan het fundamentele kinderrecht om op te kunnen groeien in een familie. Vandaag, morgen en in de toekomst. Nog te veel kinderen krijgen die kans vandaag niet. Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe SOS Kinderdorpen met kinderen werkt. En wat ze voor hen doen vind ik bijzonder sterk."

"Ik heb van dichtbij kunnen zien hoe SOS Kinderdorpen met kinderen werkt."

Kim Clijsters, Familiebouwer voor onze Belgische projecten

Kom net als Kim bij ons team van Familiebouwers

Treed jij in de voetsporen van Kim Clijsters? Bouw met ons mee aan sterke families in België! Met een maandelijks bedrag geef je kinderen die er alleen voor staan est-block-10indelijk een plek waar ze gezond groot kunnen worden.

13359 Familiebouwers doen al mee.

Doel 2020: 15000 Familiebouwers voor 40.000 kinderen.

Bouw mee aan sterke families voor kinderen die niet bij hun ouders kunnen opgroeien.

Word familiebouwer