Inzamelacties en thema-acties

Geef dit jaar een Warm Moment voor Moederdag

Speciaal voor Moederdag staat onze webshop in het teken van Warme MoederdagMomenten. Want wat de meeste moeders écht willen voor Moederdag, is samenzijn met het hele gezin.

Moederdag

Meer dan de helft van de moeders (54%) ruilt een tastbaar cadeau voor Moederdag graag in voor een - kosteloos - gezinsmoment. Dat blijkt uit een onderzoek dat iVOX voor ons uitvoerde. Daarom roepen we dit jaar op om de moederdagcadeaus te laten voor wat ze zijn en met de uitgespaarde centen een warme thuis te bieden aan kinderen die niet bij hun ouders opgroeien.

In onze webshop vindt je alvast voldoende inspiratie: "Gezinspicknick in het park", "Toerist in eigen stad", "Op jacht naar vallende sterren"... In zo' n momenten zit veel liefde en verbondenheid. En zo geef je niet alleen een warm moment aan je eigen mama, maar steun je ook SOS Kinderdorpen.

"Wereldwijd groeit één op de tien kinderen op zonder de liefdevolle zorg van een mama of papa. Wij willen deze kinderen een warme thuis bieden, zodat ze zich beter kunnen ontplooien als volwassene. Iedereen die op 13 mei een warm en kosteloos gezinsmoment plant voor Moederdag en het uitgespaarde geld schenkt aan ons doel, helpt mee een gezonde omgeving te creëren voor deze kinderen."
Hilde Boeykens, directrice van SOS Kinderdorpen

Onder meer actrices Gilda De Bal en Els Dottermans steunen onze actie en roepen hun kinderen in een videoboodschap op om dit jaar geen cadeau te kopen, maar gewoon een dagje samen iets te doen.

Word meter of peter en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een familie

Word meter of peter