Inzamelacties en thema-acties

Verras papa voor Vaderdag

Een dikke knuffel voor zoonlief naar school vertrekt, een bemoedigend schouderklopje voor dochters toets morgen, een rustgevend verhaaltje om de allerkleinste in slaap te wiegen... Iedere dag staan papa’s klaar om hun kroost en partner de nodige liefde te schenken. Bedankt aan alle papa’s om kinderen een warm nest te geven en hen zo een zorgeloze jeugd te bezorgen.

Vaderdag

Beleef een fijn familiemoment

Papa’s verdienen een fantastische vaderdag. Iedere dag in de weer voor hun partner en kinderen, op vaderdag draaien we de rollen om en zetten we hen in het middelpunt van de belangstelling. Dit kan door een tastbaar geschenk te geven, maar ook door een fijn familiemoment in te bouwen. Want in de hectiek en snelheid van ons alledaagse bestaan vinden we niet altijd genoeg tijd voor elkaar. En laat dat nu net het kostbaarste zijn wat er is.

Inspiratie nodig voor Vaderdag?

Wij geven je alvast een idee hoe je een fijn gezinsmoment kan beleven waar ouders en kinderen samen plezier maken. Een snuffel- en knuffeltocht doorheen het hele huis, waarin je papa laat weten waarom je trots bent, waarom je hem lief vindt, wat zijn superkracht is,…

De snuffel- en knuffeltocht: hoe gaat het in zijn werk?

  1. Download de kus- en knuffelbriefjes, druk ze af en knip ze uit
  2. Vul de briefjes samen met de kinderen in
  3. Verstop ze doorheen verschillende kamers thuis. Onthoud goed waar je de briefjes verstopt.

Tijd om te kijken of papa een goede speurneus is. Laat hem de verschillende kamers met verborgen briefjes inspecteren. Blijken de detectiveskills wat zoek, moedig hem dan aan door aan te geven of hij dichtbij een verstopplaats van een briefje zit, met de woorden ‘warm’ of ‘koud’. En snuffelen maar!

Word meter of peter en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een familie

Word meter of peter