Work 1 Hour For Life

Doe mee aan De Warmste Week en werk met Work 1 Hour For Life één uur voor kwetsbare kinderen in België.

Werk één uur voor kwetsbare kinderen in België

SOS Kinderdorpen vindt dat geen enkel kind alleen mag opgroeien.Toch zijn er miljoenen kinderen die geen warme, liefdevolle thuis hebben. Daarom vangt SOS overal ter wereld kinderen op die er alleen voor staan, ook in België.

Via Work 1 Hour For Life werk je op dinsdag 18 december één uur voor die kinderen en schenk je de waarde van dat uur (40 euro*) aan de Belgische projecten van SOS Kinderdorpen (het Simbahuis, Hejmo en het SOS Kinderdorp Chantevent) waar kinderen in een moeilijke gezinssituatie opvang en begeleiding vinden.

Hoe doe ik mee?

Meedoen doe je door het formulier op deze pagina in te vullen. Als particulier gaat je betaling rechtstreeks op deze pagina. Als bedrijf is je gift de waarde van één werkuur maal het aantal deelnemende medewerkers. Je schrijft je in via het formulier, maar regelt de overschrijving via Tom Moons (zie lager).

Vul het formulier op deze pagina in en doe mee aan Work 1 Hour for Life

Schrijf je nu in

Delen en danken

Wij voorzien alle nodige communicatie om kenbaar te maken dat je meedoet: Facebook-header, een affiche voor op kantoor en teksten/foto’s die de actie uitleggen aan medewerkers. Op 18 december zelf zorgen we ook nog voor een reuze dank-je-wel aan jullie adres!

Meer info?

Als je nog wat meer info wil over Work 1 Hour for Life of jouw bedrijf wil zelf iets in mekaar steken in het teken van onze actie, neem dan zeker contact op met Tom via mail (tom.moons [at] sos-kinderdorpen.be) of telefoon (02 639 09 75).

*Gemiddelde bruto waarde van 1 werkuur in België in 2012: € 38 (bron: statbel.fgov.be). Fiscaal attest voor elke donatie vanaf € 40. Fiscaal aftrekbaar voor 45%.

Schrijf je nu in

Als je als bedrijf meedoet, ga je ermee akkoord om 40 € maal het aantal medewerkers te doneren en dit voor de Belgische projecten. SOS Kinderdorpen contacteert jou voor het ontvangen van jullie bedrijfslogo (voor vermelding) alsook de betaling van de donatie.

Als je meedoet als particulier, ga je ermee akkoord om jouw uur (40 €) meteen te doneren en dit voor de Belgische projecten.

Uw gegevens