• Home
  • Word meter of peter van één kind

Word meter of peter van één kind

Je steunt een kind in één van onze kinderdorpen wereldwijd en volgt zijn of haar ontwikkeling elk semester op de voet via foto’s en brieven.

Elk kind een familie

In 559 kinderdorpen verspreid over de hele wereld vangen we vandaag ruim 73.800 kinderen op. Elk van hen groeit er op in een SOS familie, kleinschalig en warm, met een SOS mama, papa of koppel die als een echte ouder voor hen zorgt.  

Je weet wat je steunt

Met een maandelijkse steun vanaf 30 euro bouw jij mee aan één van die families. Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van het kind dat jij steunt. Zo krijgt je bijdrage letterlijk een gezicht: je ziet hoe hij of zij opgroeit in een warm gezin in één van onze kinderdorpen. Je mist geen enkele mijlpaal en ziet hem of haar letterlijk groot worden. 

Ga eens op bezoek

Wil je het kinderdorp en de familie die je steunt graag in levende lijve zien? Dat is perfect mogelijk. Laat ons even weten dat je graag op bezoek wilt gaan en wij maken het voor je waar. 

"SOS Kinderdorpen geeft kinderen de kans om opnieuw gelukkig te worden."

Kim Gevaert, ambassadrice en SOS meter

Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken. 

Kom bij ons team van maandelijkse gevers en bouw mee aan sterke families. Want groot worden kan je niet alleen.

Ik word meter of peter

Digitaal ambassadeur Eva - Familiebouwer