• Home
  • Word meter of peter van een kind in Palestina

Word meter of peter van een kind in Palestina

Veel kinderen en gezinnen groeien op in het Palestijns conflictgebied. De situatie is er zwaar en kansen voor kinderen zijn schaars. Velen verloren er dierbaren, sommige zelfs hun familie. Geef hen de kans om toch op te groeien in een warme thuis. Word meter of peter van een kind in Palestina.

Geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een familie

Het leven van een kind in Palestina is allesbehalve eenvoudig. Zorgeloos kind zijn kennen ze niet. Het conflict scheidde hen veel te vaak van familie, geliefden en naasten. Door meter of peter te worden van een kind in Palestina geef jij een kind de kans om opnieuw kind te zijn, en om op te groeien in een veilig en warm nest.


Word meter of peter van een kind vanaf 30 euro per maand

Bouw jij mee aan de familie van een Palestijns kind? Word meter of peter van één kind, en zorg er mee voor dat hij of zij in een veilige en warme plek kan opgroeien.

  • Jij zorgt ervoor dat een kind warm en veilig kan opgroeien.
  • Twee keer per jaar volg je via brieven en foto's de evolutie van het kind dat jij steunt.
  • Dankzij jou kunnen we werk maken van gezinshereniging. We gaan steeds op zoek naar de biologische familie, als dit kan.


Nog vragen?

Check ons vraag-en-antwoord hier of bel/mail ons even via 02 538 57 38 of welcome@sos-kinderdorpen.be. Ook via onze facebookpagina kan je ons snel en makkelijk bereiken.

432 meters en peters doen al mee.

Doel 2021: 1000 nieuwe meters en peters.

Kom bij ons team van maandelijkse gevers en bouw mee aan sterke families. Want groot worden kan je niet alleen.

Ik word meter of peter