Work 1 Hour for life

Elk jaar is Music for Life. Omdat niet iedereen fan is van auto’s wassen of wafels bakken om centen in te zamelen, lanceerde SOS Kinderdorpen Work 1 Hour For Life. Op de eerste dag van MFL 1 uur werken voor SOS Kinderdorpen. Je doet gewoon je job, maar schenkt de waarde van dat uur aan onze projecten. In ruil geven wij een social media – toolkit zodat je iedereen kan laten weten dat ook jij of jouw bedrijf meedoet

Werk één uur voor kwetsbare kinderen in België

SOS Kinderdorpen vindt dat geen enkel kind alleen mag opgroeien. Toch zijn er miljoenen kinderen die geen warme, liefdevolle thuis hebben. Daarom vangt SOS overal ter wereld kinderen op die er alleen voor staan, ook in België.

Via Work 1 Hour For Life werk je één uur voor die kinderen en schenk je hen de waarde van dat uur (40 euro*).

Delen en danken

Wij voorzien alle nodige communicatie om kenbaar te maken dat je meedoet: Facebook-header, een affiche voor op kantoor en teksten/foto’s die de actie uitleggen aan medewerkers. We zorgen ook nog voor een reuze dank-je-wel aan jullie adres!


Meer info? Meedoen?

Als je nog wat meer info wil over Work 1 Hour for Life, wil je meedoen of jouw bedrijf wil zelf iets in mekaar steken in het teken van onze actie, neem dan zeker contact op met Veronique via mail (veronique.bidee@sos-kinderdorpen.be) of telefoon (02 639 09 76).

*Gemiddelde bruto waarde van 1 werkuur in België in 2012: € 38 (bron: statbel.fgov.be). Fiscaal attest voor elke donatie vanaf € 40. Fiscaal aftrekbaar voor 45%.