• Home
  • Help kinderen voorbij Corona

Help kinderen voorbij Corona

Gedurende vijf weken zijn onze SOS ouders en begeleiders de klok rond aanwezig voor de kinderen in onze zorg. Want door het corona virus kunnen de kinderen niet naar school en in de paasvakantie zijn er geen stages of kampen. We zoeken dringend 100 SOS meters en peters die ons helpen om dit rond te krijgen.

60 kinderen in België hebben extra zorg nodig

In onze Belgische projecten in Liedekerke, Leuven en Marche-en-Famenne vangen we zo'n 60 kinderen op. De kinderen kunnen niet naar school door de maatregels rond corona en in de paasvakantie zijn er geen activiteiten, stages of kampen. De komende vijf weken zullen onze SOS ouders en begeleiders dus nog meer dan anders het beste van zichzelf geven om er voor hen een echte thuis van te maken. 


Dringend 100 meters en peters gezocht

Geen school, stages of kampen door corona, dat betekent dus ook heel wat extra zorg voor de kinderen. We zetten extra begeleiders in en heel wat mensen zullen langer aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat onze kinderen de komende weken in aangename omstandigheden doorbrengen, mét schoolvervangende activiteiten op een verantwoorde manier. We hebben dringend steun nodig om dit rond te krijgen. Daarom zijn we op zoek naar 100 meters en peters die onze Belgische projecten steunen met een maandelijkse gift. 

Wat betekent het om meter of peter te worden?

Met een maandelijkse gift vanaf 30 euro bouw je in deze moeilijke tijden mee aan een warme familie voor kinderen die niet bij hun ouders kunnen opgroeien.

  1. Je steunt rechtstreeks de ontwikkeling van zo'n zestig kinderen in België, duurzaam en op lange termijn.
  2. Je helpt kinderen voorbij de corona crisis met extra zorg en begeleiding. 
  3. Je volgt de impact van je gift via maandelijkse digitale updates.

En natuurlijk zeg je je steun op wanneer jij dat wilt, zonder verplichtingen. 

Word meter of peter van onze Belgische projecten

Je steunt onze opvang- en beleidsprojecten in België en hebt zo een directe impact op het leven van kinderen en families vlak bij jou. Via een maandelijkse digitale update volg je de impact van jouw steun.Meer info

Ik steun families in België

familiebouwers_familiesbelgie