Families in België

Begeleiders van Hejmo zoeken coördinator

Binnenkort nemen wij afscheid van onze Seppe, coördinator van ons opvanhuis Hejmo. En dus zoeken wij een nieuwe coördinator. Ben jij de juiste mens daarvoor?

hejmo team

Beste lezer,

Mo, Hakan, Robbe, Ward, Romy, Phil, Luka en Ahmed hier. Wij zijn het team van Hejmo, opvanghuis voor jonge vluchtelingen in Leuven.

Binnenkort nemen wij afscheid van onze Seppe. Na dik vijf jaar bij Hejmo gaat hij zich volledig concentreren op zijn passie: sport combineren met sociaal werk.

En dus zoeken wij een nieuwe coördinator.

Iemand die er staat voor ons. Die waakt over ons welzijn. Zonder dat we daar om moeten vragen.

Iemand die begripvol luistert naar onze twijfels van de dag.

Wij zijn er voor de jongeren, jij bent er voor ons.

Samen maken we van Hejmo echt een thuis. Zo ééntje waar er wordt gelachen, gezeverd, gebabbeld, gekookt, gegeten, gezwegen, geruzied, gevloekt, gehuild, geleerd, gegroeid... En jij leidt dat dan allemaal mee in goede banen.

Niet alleen natuurlijk, wij doen ook best veel. Én onze vrijwilligers. Geef ons maar werk, wij kunnen wel wat aan als team. Maar vraag ons toch op tijd en stond eens hoe het met ons gaat.

Care for caregivers, weet je wel.

Zo zorg je ervoor dat wij er altijd blijven staan. Want af en toe slaan de stoppen wel eens door. Bij onze jongeren hé, die gasten maken wel wat mee.

Dan moet jij wel echt blijven staan. Naast ons blijven staan. Ook als de stoom uit onze oren komt.

En als de storm weer wat gaan liggen is: samen leren uit onze fouten. Ons helpen om de banden te herstellen. Zorgen dat we de steun en toeverlaat van onze jongeren kunnen blijven. En het volgende keer samen beter doen.

Ook daarin sta je natuurlijk niet alleen. Het duo Hilde (pedagogische verantwoordelijke) en Katrien (verantwoordelijke Vlaamse projecten) staat klaar voor jou.

Trouwens, wij zijn dan wel hun steun en toeverlaat, maar ook jij kent onze jongeren best goed. Hun heden, hun verleden, hun voogd, netwerk en familie. En zij kennen ook jou. Ze passeren langs je bureau om dag te zeggen, -- Teams-meeting of niet -- om te vragen of er nog spaghettisaus is, wanneer de volgende kubb-avond georganiseerd wordt. Of gewoon om je een filmpje van hun laatste minivoetbalmatch te laten zien.

Allé ja, zo deed onze Seppe het toch allemaal. Jij maakt er natuurlijk je eigen ding van. Maar als je denkt dat jij de juiste mens bent, stuur je CV en motivatiebrief dan zeker naar job@sos-kinderdorpen.be. We zien je graag komen!

Tot gauw,

Het team van Hejmo

P.S.: Hier vind je nog een paar zaken die je waarschijnlijk wel wilt weten. 

P.P.S.: En oh ja, voor het geval je er mee zit: de boekhouding hoef jij niet te doen eh. Daar zorgt SOS Kinderdorpen voor.

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter