• Home
  • 13 BV's maken op vraag van Billie hun kledingkast leeg voor SOS Kinderdorpen! .

13 BV's maken op vraag van Billie hun kledingkast leeg voor SOS Kinderdorpen! .

.

Designerpumps van Evi Hanssen

Bied mee

Presentatrice en Billie-columniste Evi Hanssen schenkt designerhakken weg. “Ze zijn net iets te klein: mijn teen komt er net over. Daardoor heb ik ze amper gedragen.”Wat? Een prachtig paar amper gedragen Dries Van Noten-pumps met open teen, maat 40.Geschatte waarde? “Nieuw: 500 à 600 euro.”

Opbergbankje van Xavier Taveirne

Bied mee

Journalist en presentator Xavier Taveirne schenkt een opbergbankje weg. “Ik hecht niet zoveel waarde aan spullen, maar dit bankje gebruiken we toch echt. Ik hoop dat het een mooi derde leven krijgt.”Wat? “Opbergbankje uit de boerderij van mijn grootouders, het is minstens 60 jaar oud. We gebruiken het ook echt.”Geschatte waarde? “Erfstuk, dus priceless.”

Hoodie van Eline De Munck

Bied mee

Onderneemster Eline De Munck (Odette Lunettes) schenkt een Ouvre tes yeux-hoodie weg. “Een supercoole trui die je evengoed kan dragen in een high-end fashion look als thuis op de bank.”Wat? “Unisex one size hoodie uit mijn eigen kleerkast. Lekker baggy, met fluffy binnenkant en een handgespoten print op de achterkant - let op als je’m wast.”Geschatte waarde? “Nieuwprijs: 75 euro”

Kimonojas van Sofie Van de Velde

Bied mee

Galeriste Sofie Van de Velde van Stukken van mensen schenkt een prachtige kimonojas van A.F Vandevorst weg. “Op de laatste stocksale, toen het merk stopte, kocht ik te veel, omdat ik wist: dit is het dan. Deze jas heb ik zelfs nog nooit aangedaan.”Wat? Kimonojas in taille unique van Belgisch cultbrand A.F. Vandevorst, dat in 2020 de stekker uit hun modemerk trok.Geschatte waarde? “Nieuwprijs: 800 euro”

Korset van Loredana (2 Fabiola)

Bied mee

 Zangeres Loredana schenkt een extravagante korset weg. “Een uniek stuk, het is speciaal ontworpen voor het optreden van 2Fabiola op ‘Back to the 90’s’.”Wat? Korset, gemaakt van een soort kunststof en kant, in zwart en fuchsia roze met stekels op de schouders. Maat: small.Geschatte waarde? “Custom design, geen prijs op te plakken.”

Broekpak van Evelien Van Hamme

Bied mee

Actrice Evelien Van Hamme, je misschien wel bekend van Dertigers, schenkt een broekpak van Xandres weg. “Ik droeg het op de MIA’s en voelde me er heel stijlvol, sexy en stoer in.”Wat? Broekpak van Xandres Gold, blauw met lichtblauw en wit krijtstreepje, gedragen, op de MIA’s. Maat 46.Geschatte waarde? “Zo’n 400 à 500 euro”

Jurkje van Kate Ryan

Bied mee

 Zangeres Kate Ryan uit Tessenderlo schenkt een Swarovski jurkje weg waarmee ze op het podium stond van de World Music Awards. “Het hangt jammer genoeg gewoon in een hoes in mijn kast: het verdient meer. ”Wat? Zilveren korte jurk uit Swarovski kristallen met één lange mouw in doorzichtig chiffon, maat 38.Geschatte waarde?  “Custom made, geen prijs op te plakken.”

Xavier Taveirne