Nieuws


walter blogpost

Over Walter: vrijwilliger bij Hejmo, en nog zo veel meer.

Families in België

Een warme en gastvrije man, zo kan je Walter best omschrijven. En die gastvrijheid is wat onze jongeren in Hejmo ook tekent. Als bezoeker krijg je steevast een dampende tas thee aangeboden. Een tas thee die Walter wel meerdere keren per week aangereikt krijgt, want als vrijwilliger is hij een vaste waarde in huis. Hij kent de jongeren door en door, weet wat er speelt in hun levens en wat hun bekommernissen zijn.

Lees het artikel

Togo Kara PK-105

Impact 2020: extra aandacht voor de allerjongste kinderen

Over SOS Kinderdorpen

De eerste duizend dagen zijn cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen. Tijdens die periode is het extra belangrijk dat ze omringd zijn door betrouwbare volwassenen die hen met liefdevolle zorg omkaderen en ervoor zorgen dat aan hun basisbehoeften voldaan is. Daarom hebben we extra aandacht voor de allerjongste kinderen, zodat ze tijdens deze eerste levensjaren sterk kunnen opgroeien en zich veilig hechten.

Lees het artikel

Care effect 2

Impactrapport 2020: 65.600 kinderen opgevangen

In de kijker   Over SOS Kinderdorpen

Zowel in België als wereldwijd zijn er kinderen die niemand meer hebben om voor hen te zorgen. Onze koepelorganisatie SOS Children's Villages International biedt aan 65 600 kinderen wereldwijd kleinschalige en familiale opvang. In onze kinderdorpen, in onze SOS families, bij onze professionele zorgouders willen we de kinderen kansen geven om sterk op te groeien met de warme en onvoorwaardelijke zorg van betrouwbare volwassenen.

Lees het artikel

Help kinderen die er alleen voor staan opgroeien in een warme en veilige thuis

Doe een gift