Nieuws


IMG_8396

Vlaamse topartiesten zingen Regenbooglied voor SOS Kinderdorpen

Ambassadeurs

Dit is wat er gebeurt als negen Vlaamse topartiesten samen de studio inkruipen, allemaal vanuit het rotsvaste geloof dat elk kind moet kunnen blijven dromen van een veilige en liefdevolle wereld om in op te groeien. Dat basisrecht is cruciaal, maar stond de voorbije periode opnieuw heel erg onder druk. Geniet van het Regenbooglied en blijf mee geloven in een wereld waarin kinderen 100% zorgeloos kind kunnen zijn.

Lees het artikel

blogpost FR

Sluiten jullie ook een Regenboog Pact?

In de kijker   Positief opvoeden

Dat het niet allemaal rozengeur en manenschijn was afgelopen weken. Non stop ouder zijn is nu eenmaal een uitdaging van formaat, en kinderen moeten zichzelf in speedtempo leren bezighouden. Maar met het stilleggen van onze levens, herontdekken we onszelf, herontdekken we elkaar. Door te genieten van een gezellig avondverhaal, of van eens écht samen spelen. En nu het leven weer op gang wordt getrokken, willen we dit vooral niet vergeten. Daarom nodigen wij elke familie uit om samen jullie Regenboog Pact op te stellen. Doe mee en inspireer je omgeving om te blijven bouwen aan een warme familie voor ieder kind.

Lees het artikel

Vaderdag

Een super cadeau voor vaderdag

Inzamelacties en thema-acties

Ons papa is een superheld! Non stop houdt hij duizend en één balletjes hoog, vandaag meer dan ooit. Terwijl hij met één hand ‘klak PAPA’ inwisselt voor ‘klak MEESTER’, beantwoordt hij zijn werkmails en jongleert hij met zijn koksmuts. What a man he is, wat een held. En ieder kind verdient zijn superheld. Deel voor vaderdag een beetje van jouw papa’s superkrachten: doe een gift, uit naam van je papa, aan een kind dat zonder ouderlijke zorg dreigt op te groeien. Dat maakt super blij.

Lees het artikel

Word meter of peter en geef kinderen die er alleen voor staan opnieuw een familie

Word meter of peter