Bedrijven

Work 1 hour for...

Op zoek naar een gemakkelijke en leuke manier om een goed doel te steunen met je bedrijf dit eindejaar? Met Work 1 Hour for... doneer je de waarde van één werkuur aan één van onze projecten naar keuze. Je doet gewoon je job, maar wel met een unieke SOS Kinderdorpen-backdrop als achtergrond voor al je calls.

Blogpost banner (1)

Hoe werkt het?

'T is simpel: je doet gewoon je job zoals altijd en schenkt daarbij de waarde van één werkuur (gemiddeld 40 euro) aan het project van jouw keuze. Je kiest zelf het uur en de dag die voor jou en/of je werknemers het beste passen. Wij geven jou een backdrop met het project dat jij wilt ondersteunen. 

...for Chantevent, Hejmo or Togo

Jij kiest welk project je steunt! Je kan kiezen uit:

  • het SOS Kinderdorp Chantevent bij Marche-en-Famenne, waar zo'n veertig kinderen die tijdelijk niet bij hun ouders terecht kunnen een warme plek vinden.
  • het opvanghuis Hejmo in Leuven, waar jonge vluchtelingen die helemaal alleen in België toekwamen hun plekje zoeken in onze samenleving.
  • het moeder- en kindhospitaal in Togo, dat laagdrempelige medische zorg biedt aan jonge mama's en hun kinderen in de stad Kara. 

Doneer meteen als individu

via de knop hieronder

Of schrijf je in met je bedrijf via onderstaand formulier

Laat ons hieronder weten met hoeveel medewerkers je graag deelneemt en we nemen persoonlijk contact met je op om alles in orde te brengen.

Steun ons en help kinderen in nood!

Word meter of peter